Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je sto sve ide iz krajnosti u krajnost, jedni pokrivaju lica drugi goli izlaze na izbore, jedni guse svako drugacije misljenje dok drugi pustaju da svak laprda o svemu pa haos...
Apropo sloboda, juče negde pročitah... "Uzelo maha" "Kad sam se rodio, bilo je zabranjeno biti gej. Posle je bilo dozvoljeno, ali u tajnosti. Onda je prihvaćeno i u javnosti. Danas je ponos. Nadam se da ću umreti pre nego što postane obavezno".
Imali smo zemlju u kojoj si mogao biti umjeren i biti sve sto zelis, besplatno skolovanje, besplatno ljecenje, sigurnost, pa nam nije valjalo. Ko moze covjeku ugoditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko god podrzava ove budaletine,nek' se spakuje sa zenom i kcerkama,bradicu zapusti,podvrne hlace i pravac Afganistan
Prije ce biti da ćeš se ti prilagođavati
Ovakva bi bila i BiH za koju godinu da se ostvari Bakirov plan: "SDA i Bakir Izetbegović kane prvo savladati Hrvate u BiH, pa onda i Srbe". Nakon što bi sredili Hrvate i Srbe, islamisti bi se isto obračunali i s lijevim Bošnjacima koji im sada vjerno služe.
Cudi me da im nisu zabranili da rade!
Pokrij se, svasta se moze desiti ako ne poslusas.
Kod nas smo riješili sve probleme. Sad ćemo u Afganistanu.
Očima se nekad može reći više nego ustima😉
Mašallah. Ne vidim šta je sporno. Allah u Kur'anu a zatim i Njegov posljednji poslanik Muhammed a.s. naredjuju zenino pokrivanje kose i tijela da ne uteze osim lica i šaka. A ona koja pokrije lice je sunnet i ima vecu nagradu kod Allaha radi suzbijanja fitne. Sve poslanikove čeatite žene pokrivale su i lice.
Moj komšija pokrio ženu a ona ružna ko lopov
Bravo za Afganistan a Srbi Hrvati vi slobodno skinite žene i stavite na tiktok fb pa čak i .orno filmove stavljajte na int toliko o vašim poštovanju žena i njihovoj časti mi znamo da vam je krivo sto muslimani čuvaju čast svoje žene majke djece naše koje trebaju da odgoje zdravu fameliju
Pusti se ti ženine časti već gledaj svoju, žene nisu imovina
Opet imaju vise orava nego zene u saudiji 🤣
Ma puna podrška TaIibanima. I jesu se žene previše digle, da mogu gole bi hodale, ovako zamotaj je i neće joj pasti na pamet neka pizdrarijja.
Ako ce gole da se skinu, nek skidaju - ako ce burke, eto im - ako ce skroz vijesti ukinuti, eto im opet. Meni vala sve svejedno.
Najgora bagra na svijetu. Pokrivaju žene da im se samo zjenice vide a najveći izvoznik heroina na svijetu.
Komplet lice mora da se vidi,tako i vjera nalaže,ovo je pretjerivanje.
Bravo Neverik 🤣🤣🤣🤣, uljepsao si dan !
Možda je ovo nekome čudno, ali nama nije. Ovo možete vidjeti na ulici, u prodavnicama Sarajeva, Travnika, Zenice...pa i ministrica je zamotana. Jel i kod nas to ima veze sa tradicijom,a ne sa Islamom?
Pa vjerojatno se u nekim slučajevima mora nositi ali ovo što tamo rade je pretjerano