Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Bog vas cuvao, jedino ste vi na strane potlacene u svijetu. I nama ste mnogo pomgli 92-95. kada nam je bilo najteze.
Znasi da Iran zavisi od Rusa, a Ruse mrzis
Možeš li nam objasniti kako oni su na strani potlačeni? Da li misliš na par reketa koje su ispalili u prazan prostor? Il možda misliš kad su Irak bombardovali? Ostavi se vanjske politike, očito blage veze nemaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iran je pokazao svoje lice za vrijeme agresije na BiH. Imaju moje poštovanje zauvijek. Kao i Pakistan.
Spremaj se ti za kafu sa Sinwar-om.
Hrvatska je pomogla vise. Primila 350.000 izbjeglica, liječila ranjenike, svo oružje došlo preko nje, spasila Bihac od pada, pomogla osloboditi 20% zemlje. Imaju li i oni tvoje poštovanje?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Napade je opisao kao ''zlonamjerne''. Da slučajno ne pomislimo da su bili dobronamjerni.
ovaj je direktno odgovoran za stradanja palestinaca i ostalih muslimana svojim postupcima, projekcijama i glupim planovima od 7.oktobra kada je odluceno da se udje u sukob sa neprijateljima koji su daleko jaci i brutalaniji, i uzmu civili kao taoci. Za takav glup plan vrhovni vodja mora odgovarati pred svojim narodom. Bolje da je novac dao za skolovanje i nauku, nego u naoruzavanje Hamasa i Hezbolaha prevazidjenim oruzjem s kojim nemaju nikakve sanse protiv Izraela.
Pazi lika šta reče, Hamas i Hezbollah nemaju možda jaku avijaciju, ali na terenu, Merkave lete u zrak
vi pričate a oni ostvaruju zacrtani plan
vi ste prijatelji, zato u siriji isti dan 108 iranaca zijanilo glavu od free sirija vojske
Musliman broj 1 U svijetu,ziv i zdrav bio
Jedan si od mnogobrojnih zavedenih protiv islama. Edukuj se, čitaj, ući, pa češ vidjeti da si u teškoj zabludi.
Najjace oruzije izraela su avioni, znate gdje treba udariti, unistiti avijaciju i time spasavate i gazu i libanon . Rat bi prestao istog trenutka
SDA bi pokvarila i tegove na vagi!
Pakistan i Iran su nesebicno pomagale BiH u ratu...Iran je bio i ostao na strani potlecenih...najbolji dokaz je ono sto vidimo, danas u Gazi a sutra ko zna gdje drugo!?. Horosan je dijelom i u Iranu. Allah pomogao Iran, Amin.
Ma sve je ovo predstava za javnost vlada Izraela,Irana i zapada,da se čovječanstvu zadaću oči od ,,prisilnog iseljenja Palestinaca i genocida koji zemaljska kugla ne pamti, ne zaboravite da se $ izvan SAD štampao samo u Iranu
Stric(amidza)djecaka teroriste iz Bosanske Krupe Ismet Sedic je u selefijskom pokretu i nalazi se trenutno u Hrvatskoj
Ako ga uhapse opet ce u komentarima Hrvatsku krivit. Pa procitaj komentare, Hrvatska pomogne i prije podne su komentari pa rekao bi covjek ovi ih vole vise vec oni sami sebe, a poslije podne komentari da ne pozelis ni sejtanu.
suti, ne urci te se. Valjda znaš da imaš cijeli zapad protiv sebe. Ulazite u opremu i nastoje da za izvjesno vrijeme budete jači
Podrska izraelu
Ojjjdraganehijeno.
Profesor čega?
Ajatolah juče otvorio nalog na X platformi na hebrejskom jeziku, kako bi se mogao obratiti Izraelcima. Iznenađujuće veliki broj Izraelaca ga je zapratio iz zabave da ga mogu zajebavati.
Ovdje mnogi komentiraju rat kao da su te dvije strane ravnopravne. Što Iran može napraviti: Može gađati Izrael balističkim projektilima i krstarečim raketama. Procjena je da ih ima oko 1000 kom sa dometom preko 1000 km. Manji dio njih će možda proći kroz proturaketnu obranu i napraviti neku štetu i što dalje. Iran je 1000 km od Izraela i ne može sa vojskom doći do njega. A Izrael sa Amerima ga može demolirati mjesecima sa recimo 500 aviona kao što sada radi u Bejrutu.
Kao sto si rekao. Sa Amerima definitivno nije sporno da mogu. Sami su smijesni.