Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa civilima i sirotinjom iz regiona Karabaha, koliko ih je protjerao? Dva rezima s istim metodama, raseljavanja i unistavanja
sa svoje teritorije koju su oni okupirali 90ih
Alijev-ov mentor je upravo Putin. On je na vlasti preko 20 godina zahvaljujući ruskim metodama autokratskog/diktatorskog režima
Naravno ,Rusi su ti izaručili Nagornokarabah na dlanu
Glasao protiv rezolucije, ne treba zaboraviti
Svako trazi svoj interes. Zar mislis da nekoga boli ona stvar za Bošnjacima??? Onda si jako naivan.
Alijev ljubitelj i miljenik Izraelskog režima, a protivnik Irana - dok je tako nema njemu sankcija sa Zapada makar se i lizao s Rusijom.
Onda su mu dani odbrojani.
A bilo je lijepo kad su vas naoružavali protiv rusije i kad ste rusima bezveze gađalii vojnike
Ovo ti dođe kao kad neki nebitni lik prijeti prodavnici da više neće kupovati kod njih.
Azerbaijan je bitna Zemlja više nego možeš i zamisliti
nije baš nebitan, mnogi ga vide kao spasioca EU ako pusti cijenu gasa i poveća isporuke prema EU. kako javljaju, nema od toga ništa, cijena ista uz povećanje izvoza prema EU od 30%. Azerbejdžan je izvezao 2,6 milijardi kubnih metara prirodnog gasa u Evropu u prvom tromesečju 2024. i očekuje se da će ove godine povećati isporuke gasa Evropi za 30 odsto.
Nece dok god vas Rusija podrzava u sporu protiv Irana,bude li obratno eto i vas vamo standardca
Bravo Alijev. Dosta je te zapadnjacke diktature i nametanja svoje volje drugima. Ta vremena su prosla i svijet se definitivno dijeli gdje bi Zapad mogao cak biti i izolovan od ostatka svijeta.
Sukob Kijeva i Moskve????? Mislis agresije na Ukrajinu? Pa nisu se klubovi druge federalne lige zapili u kafani pobogu.