Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebitna vijest. TREBA GASITI POZARE!
haj ne kenjaj na svakoj objavi si ovo napisao
Pa ambasadore, tvoja zemlja je za vrijeme Kubanske krize rekla ako Sovjetski Savez ne ukloni rakete sa Kube mi cemo izvrsiti invaziju na Kubu u roku nekoliko dana, radi svoje bezbjednosti. Vi ste zadnji koji imate sta reci Rusima za ovu pogubnu vojnu operaciju.
"U Ukrajini bi sutra mogao biti mir ako Vladimir Putin zaustavi svoj rat. Ovo je rat ruskog predsjednika." Što me u ovoj rečenici Putin podsjeća na Netanyahua.
Okupat..I Napolje!
Eh, dragi ambasadore, to zvuči logično, ali biti protiv logike je glavno obilježje orbanizma i sličnih suterenista. Logika je njima obilježje racionalnog Zapada, svijet pravila u kojem su oni neuspješni. Zato izmišljaju neprijatelje ("elite", manjine, Brisel, "globaliste"...) i plaše teorijama zavjera; izbezumljenom masom lakše se vlada.
Mozda bi trebalo ljude informisati zasto Zapad radi tako kako radi i u cemu je problem. Vjerovatno ce se ljudi dosjetiti da u zatvorenom prostoru nema napretka jer logika pokazuje da nema dinamike u ekonomiji, nema prostora za rast .Da dubimo na glavi ne moze drugacije.
Na sve strane neki mirotvorci, a ratovi sve vise bijesne
Sve rekao u tri recenice.
Ameriki treba rat u Europi jer ju tako Europa neće stići i preteći u bilo kojem smislu. I to je sva istina zašto su oni protiv mira.
EUallTheWay, imas problema sa logikom. Je li Ukrajinu napala Rusija ili Amerika? U Ukrajini zivi 38 000 000 ljudi. Valjda oni znaju sta zele. Njima se ne moze manipulisati kao sa malim juznoslovenskim drzavicama i plemenima u njima. Ako Putin kaze stop., rat je stao. Drugog nema.