Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A americko kidnapovanje djece imigranata i zatvaranje u kavezw. To smo vidjeli na tv i nije suplja prica.
Cuj kidnapovali svoju djecu hahhahahhahaha Kakva propaganda lvl 100k
Kad dzelat pripisuje drugima ono sto on radi!!!
Budalaština
Znaci priznajete da je donbas rusija
Tako su i mnoga bošnjačka djeca, kao bebe iz Višegrada, oteta nakon pokolja roditelja i sad rastuu Srbiji, usvojena. I vjerovatno bez saznanja ko su.
Interesantno, Rusi tvrde da su Ukrajinci u 8 godina izvršili totalni preodgoj djece koja su ostala na tlu ukrajinskog donbasa te da su ih raselili po Ukrajini. Napad je izgleda najbolja odbrana.
Zato oni gadjaju porodilista,skole,bolnice i vrtice znaju da od djece im prijeti opasnost. Tek sad se vidi ,zasto su napali.!!!???? Da ne bi ,bebe,djeca krenuli u kontranapad sad ih kidnapuju i odvode u Rusiju. Eh ti rusi ni.
Pascad agresorska nista im nije sveto nikad bilo.Fuj bagro rujanska
užass
Ovo je tacno. Na svim stranicama sirotista se nalaze upozorenja da ljudi koji idu od vrata do vrata i trate djecu nemaju veze sa ovim ustanovama.
To su ti obicaji kod pravoslavaca i onda se cude sto ih niko na svijetu sem poganih zutalja ne voli
Nas je nas Tito spasio , hvala mu jos jednom da je otkacio zlikovca Staljina. Da nije to uradio, i mi bismo sad pucali po civilima u Ukrajini ili na forumima pricali da rusi ustvari zele pomoci Ukrajini.
Deca sklonjena na sigurno. Šta je problem? Verovatno su u pitanju deca ruskog porekla.
Svašta će izaći na vidjelo u Ukrajini.