Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj rat će ujediniti islamski svijet i i stvaranje islamskog prijateljstva sa Rusijom.
Hoce vas, Zahiragiceve Abdicevce, koji su zbog sake vlasti - spremni oprostiti negiranje Genocida i podrivanje BiH. Aferim izrodi!!!
Lupajte minuse, ali je ista ta Rusija pobila toliko muslimana, da je 10 Izraela i Amerika ne moze stici...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo se tiče svih nas jer danas Gaza sutra ko zna ... Izraelci su prešli sve granice međunarodnog prava , čine zločine kakve je samo još SS Wafen činio i zato dobru se nadati ne mogu.
Očigledno nisi čuo za istočni timor gdje su indonežani pobili 150,000 katolika odnosno skoro tećinu nemuslimanskog stanovništva .
Dovoljno je da se ujedini čitav islamski svijet, pusti Ruse,Kineze i ostale svjetske licemjere.Nazalost islamski svijet je upravo razjedinjen nasjedajuci na svjetsko licemjerstvo.
šta je američka sankcija za Izrael zbog nepoštivanja dvodržavnog rješenja koje je doneseno i papiru prihvaćeno od strane Izraela, a za koje se i USA zakaže. Hoćete li ih bombardirati jer krše međunarodno pravo i običaje ratovanja?
E jesu ih naruzili!
Da nije malo kasno za ovakve savjete?Licemjerje je nazalost sastavni dio americke politike zadnjih godina
Arapska liga je zakazala, nista nisu uradili da se suprostave tom genocidu osim riječi kritike. Ne treba onda od Amera ili bilo koga drugog očekivati da oni uveku neke sankcije ili bilo šta izraelu kad islamske vođe ništa ne čine. I dalje šalju naftu u izrael da avioni lete i bombarduju gazu i dalje uvoze i izvoze izraelske proizovde, i dalje izraelski putnicki avioni lete preko njihovog teritorija itd. itd.
Arapi na vlasti su postabljeni i štićeni od Izraela i USA Cionista, tako da je glupo očekivat, Netanyahu otvoreno govori da su Saudija i Emirati tražili uništenje, Hamasa, a egipatski SiSi je Židiv, tako da....
kakvi su ovo folovi.
"nemojte hin puno pobiti, pobijte hin ali nemojte bas sve odjednom" izjava amerike koja se inace na svakom drugom kraju svijeta umiješa kad se civili ubijaju.
WTH is "hin"?
Strateski poraz. Nista odgovarat za ratne zlocine.
Ameri sviraju quurcu, zapravo i oni ratuju protiv Palestinaca.
Cionistima je cilj da pobiju civile,pošto hamasu ne mogu ništa.
Hamasu nemogu ništa jer se skriva iza civila, hamas i izrael zajedno čine genocid protiv palestinskih civila .
Tamo samo par atomskih bombi moze rijesiti problem. Sravniti komplet Levant, da nema ni jednih ni drugih, ni trecih. Vratiti Egiptu Sinaj, vratiti Jordanu tzv Zapadnu obalu, Libanu i Siriji njihovo, ako i od njih sa ostane. Pitanje je samo ko bi to mogao izvesti i regulisati? Opet neki Amer?
Vidiš jirdan je ustvari Istočna obala, Palestine, tamo je 70 posto stanovništva palestinsko, a vlast Cionisti Arapi hašemitskog porijekla
Kazu najveci zlocinci i zlo koje postoji na planeti
I JA SAM HAMAS!!!!!!!!!!
Svaki normalan musliman se stidi hamasa kao što bi se svaki častan židov trebao sramiti ovog što radi izraelska vojska ,
Što bi se stidio HAMASa...likvidira prljavu i smrdljivu čifutčad, a to i treba likvidirati
Ovi nisu normalni
Pokušavaju se oprati od genocida počinjenog u Gazi. Samo to morate nositi dok postojite. Filujete cioniste vašim oružjem, što vas svrstava u direktnog saučesnika u genocidu.