Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
merkelove posljedice naseljavanja kulture cistoce i mira (klixprijatno formulirano)
Korona zavrsila, sad ide dezurna lu da IS IL, samo da ne bude dosadno.
U strahu su ogromne oci
Prvo pitanje, Sta njihove snage imaju da traze na teritoriji Evrope? Drugo, ako nesto oni najave, to tako i bude, a kako bi to sve unaprijed znali? Trece, tamo gdje su uprte oči svijeta, tj. kamere je i odlicno za spektakle uzivo za svjetske narodne mase.
Da rusi nemaju sta traziti.
ok to a sta traze milione neidentikovani merkelovi posljedice po njemackoj i ost. EU
Ovisnost Evrope o oružju i municiji iz SAD-a u Prvom svjetskom ratu učinila je da SAD postanu globalna sila, iako nam u udzbenike historije guraju neke druge stvari. Danas sve čine da tu Evropu dovedu ponovo u slično stanje.
Ima da nas ameri brane hahahah
Šta radite očekujte neminovan.