Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ljubitelj Putina i Rusije, naprotiv, ali ne kontam sto bi Kina reagovala kada je jasno da su oni iduca meta sto se tice Zapada.
Samo ga Dodik može obuzdati s tim da mu pokloni ikonu iz Kijeva
Miljana Kulic 😂
Zar nije dudlaš iz Laktaša
"Kina se distancira". Kina mora da ima principijelan stav oko suvereniteta, zbog sebe, ali se ne distancira. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.
Istina Kina moze i dobro je sto je za sada prilicno uzdrzana, bez obzira na bliskost sa Rusijom. U interesu je Svijeta da se ovo zaustavi, ali putin je presao crvenu granicu, izasao je izvan okvira medjunarodnog prava i sada ne zeli neporazen da izadje iz ove price, ali je zasigurno zatvorio sebi vrata sa ostatkom demokratskog svijeta
Reagovace Kina tako sto ce se udruziti sa Rusijom. Time bi zadali tezak udarac Zapadu. Ameri vs EU bi bili u sopstvenoj zamci. Treci svjetski, u pravom smislu, na pomolu. No, ne pretjerujmo. Najrealnije je za ocekivati okupaciju ili podjelu Ukrajine.
…posaljite Dušanku i riješili ste problem…
i toj jednoj osobi treba j.b.t mater. jedan ko ni je dan...
Okrecite i obrcite kako i koliko god hocete: Kinezi i Rusi ce biti uvijek donji u odnosu na zapad. Uvijek i vazda i za vijeke vijekova bice nadigrani, nadmudreni, mozda nekad i izvarani i prevareni... nece to uvijek biti ni posteno ni pravedno ni moralno - ali ce uvijek na kraju izgubiti. Sto bi rekla Majkicka, da ne bude poslije da niste znali...
Boli Kineze ona stvar, jedino oni imaju korist od ovog rata.
Dodik pobjegao dok se nije zakuhalo, gdje nesta
U sjevernoj Koreji kupio plac tam ode da živi.
Treba bojkotovati kineske proizvode.
Taj koji ce da sudi ovom nechovjeku se zove Bog! Nema pravde na ovom svijetu to je vec svima jasno.
Možda je još nekad davno i njegova čuna mogla uticati na njega. Ali to je već davno otpisano. Ovi matori, kojima ratovi i politička moć dođu kao zamjena za dobro handrenje, oni su najgori.