Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sto oni ne kapiraju da je za te ljude smrt nagrada, i iz tog razloga dugorocno gledano oni ce izgubiti ovaj rat.
E, baš zato će i da izgube. General Paton je rekao - Ne želim da poginete za svoju zemlju, već da natjerate neprijatelja da pogine za svoju. Ovo veselo, fatalističko i besmisleno umiranje koje se nudi kao "nagrada" nešto je najbezveznije što sam ikada čuo. Rezultati u praksi? Još više umiranja. "Ne možete vi nas pobit koliko mi možemo..." Šta? Obavještenje; nema više ni porodilišta, gdje da se rađaju novi mučenici?
Razlika ovdje je sto ovaj nije poginuo u borbi. Ne ides u rat da bi samo poginuo, tako se ne boris protiv zla, nego gubis i ne mozes pobjediti. Ako se ne boris onda i smrt nije nagrada.
koji primjer licemjerja. ljudima otimaju zemlju nelegalno naseljavaju i brutalno ih maltretiraju 75 godina ali eto kao ne smiju ni reci da im to smeta jer je ovo dole beba usa i zapada
Appotegeist2 imal članka o Izraelu a da ti ps eto ne komentiraš?
Zabavicete se vi i o sebi yenky
Kakav drvosjeca,ovaj je za holcanje balvana,lazna mu strategija.
Pa Izrael je izabrao put terorizma i to radi bez osude.
Posijalo se je sjeme zla i to svi dobro znaju Tiijelo se moze ubiti ali duh i zelja za slobodom i osvetom nikad ne umiru
Koji je ovo po redu od vođa Hamasa i Hezbollaha i opet oba oslobodilačka pokreta postoje. I sve su jači i jači.
Zapucat ce jednog dana
PALESTINAAAAAA
Ja čestitam Bošnjacima u Novom Sarajevu što su izabrali Benjaminu za načelnicu........
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu,pa gle, što ja znam, malo od naprijed malo otraga , pa ti vidi, samo nek vam bude lijepo
https://www.logicno.com/politika/udarno-izrael-spalio-bolnicu-u-gazi-zivi-ljudi-gore-video-18.html
Najlakse je nekog proglasiti teroristom, kriminalcem, staviti mu metu na celo i ubiti ga u njegovoj zemlji i onda slaviti. A covjek nece da se povinuje okupatorskim rezimima koji jedu njegovu zemlju. Kazu koriste civile, skole, bolnice, bogomolje. Pa to da je tacno ti civili bi do sad sami pojeli Hamas. A cini mi se svi vidimo ubijene civile i nasmijane vojnike koji se rugaju.
Molohov general, NAFO Molohova armija!
ove vase pudlice su vec odavno prevazisle terorizam. vec odavno vrlo uspjesno sprovode G E N O C I D
Crna vremena dolaze kad im poruke ubijanja u njihovim glavama postanu poruke mira
Koje kog s**nje da se desilo kod nas kad su Rusija, Amerika ili Arapske zemlje umesaju mi se zamrzimo... samo gledajte istoriju i onda nam moralisu i mi klimamo glavom.
Allahu Ekber