Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorivo 3KM namirnice poskupile od 50 do 300% a plate iste ko 2020 gdje su oni sto pisu slava Ukrajini
Rusija ih mlati toliko da i zapadni mediji moraju nekako izokola to napisat
Za glupane koji podržavaju Ukrajince https://youtu.be/4CoOsAKn-RU?si=JBJKsUOQQtEQHRcr
Citav rat su Ameri i vodece zemlje EU osmislili kako bi ekonomski i vojno Rusiju bacili na koljena a to bi skinulo Putina sa vlasti i zatim postavili onog rahmetliju Navalnog ili nekog njemu slicnog i od Rusije napravili svoju koloniju iz koje bi crpili prirodna i ostala bogatstva. Od svega ispade nemoguca misija
Ebo mater pa kolike su ruske motike i lopate kad ih vako mlate... Municije i oružja po Kliksu neJmaju od 2022. Ebeno...
Amerika još nije usvojila plan budžeta a prošlo pola godine. U martu kreće gašenje mandata trenutne vlade, a tad nekad bi trebalo i budžet da usvoje. Para za ratove više nema, niti volje da se troši za kolektivni Zapad. O tome je Trump pričao a Bajden to lagano realizuje. Svet se menja, a Amerika će igrati ulogu i u novom, zajedno sa Rusijom i Kinom.
Amerika je javno priznala da je Ukrajini do sada poklonila pomoc u oruzju i ostaloj opremi 110 milijardi dolara, a ove godine su im obecali jos 60 milijardi dolara, sto je ukupno 170. Evropska unija poklonila im je najmanje 100 milijardi eura i ove godine obecala jos 50 milijardi, sto je ukupno 150 milijardi. Od drugih drzava Evrope dobili su jos najmanje 50 milijardi, cime se ukupan doprinos Evrope povecava na 200 milijardi.
Satrase ih ko mraz paprike.
Šta je reći samo jedan članak o Rusiji danas ?
Poletio je zelenski da da podrsku izraelu, tamo mu i zavrsava oruzje
Pa normalno da ce preuzet kad vojna pomoc koja bi trebala ici u Ukrajinu ide sad u Izrael da vrsi genocid nad Palestincima.
Sad će NATO poslati pješadijske trupe u Ukrajinu. Finske, estonske, danske trupe naravno. Ako nas na brzaka prime, poslaće i naše.
Mada Ruje ne gotivim, ali u ovom slučaju ih apsolutno podržavam, da uzmu svoje od pašcadi i kopiladi c!0nističkih.
Eto ih do Njemacke kazu hqhahhahahahahahqhahaha ne mogu avdivku osvojit godinu i pol majko draga o
Koji si ti lik. Pa mogu ali bi morali sve pobiti i sve srusiti...Pa nisu to amerikanci... Nisam za rat ali budi objektivan.
Daj da uvezemo i mi tih lopata iz Rusije, kad su tako efikasne.