Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci oslobodioci, iduće godine film snimljen po ovom događaju dobiće 7 Oskara,ko da gledam
Da su Rusi ovo isto uradili uslijedio bi izljev "radosti" na Putina, a ovako...
Licilo ili ne licilo na film svaka im cast na ovom humanom djelu. Spasiti jedan zivot je ogromno a ne ovoliko ljudi. Mogu oni kad hoce ali je problem sto je to rijetko.
RUsofili onanisu na 60 bombarderskih misija na Bliskom istoku koje je odradilo rusko zrakoplovstvo u cilju ocuvanja porodice Assad na vlasti na dijelu teriitorije negdasnje Sirije. Ameri sa svojim saveznicimaimaju konstatno svoje trupe na terenu posljednih 40 godina. Aktivno se protiv naoruzanih teroristickih skupina u proteklih 30 godina bore u bliskoj borbi. Murica ubija na bliskom istoku posljednjih 30 gpdina ubija muslima, nikog ne boli briga. Russia baci 60 bombi i svi izgube glavu.
Što ameri bacaju šuplju da ispadne da i oni nešto rade u borbi protiv idil-a
evo kako ide kad Amerika hoće da radi svoj posao... al očito je sad, a tek sad dokazuju svakim danom, da nisu mrdnuli prstom zadnje tri godine u Iraku
Ne samo da su ih spasili nego se to desilo u posljednjem trenutku. Jedino je čudno da to nije uradio jedan specijalac nego ih je bilo potrebno toliko? ... i onda je svizac zamotao čokoladu.
kome komandosi komanduju ...... po ovome ce vec i film biti snimljen ....
Ubijaju narod po bliskom istoku, plaćaju ISIL-ovce i na kraju hoće da budu spasioci.
Posebno će ih spasiti ova naočarka sa slike koja ne zna ni gdje se nalazi.
Sad amerikanci dokazuju javnosti da se bore protiv Isila. Aha.
Ovo na slici nisu komandosi, imate toliko slika na netu, mogli ste naci pravu...
pod hitmo snimit film ... rambo xii ... i dati mu tri ili četiri oskara