Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka , a ko fol za svjetski mir . SAD je i napravila rasulo u arapskim zemljama , od Iraka ,Sirije ,Libije , Afganistana i sad mirotvorci. Ništa oni nisu bolji od Cionista .
Ali će podržati rezoluciju u UN. I Ukrajinu. I Argentinu. I Tajvan. Sve dok se lozite na američki narativ, dok se nadate promijateljstvu s Istoka ili Zapada, radiće sa vas sta im se cefne. Bez vizije, plana, strategije ko guske kroz maglu. Valjda nam je to u interesu.
Sram ih bilo, bijednici, a petarda da im pukne pred vratima sasrli bi se a svoje naoružanje visoke razorne moći šalju na da narod gine,.. eto toliko o Američkoj demokratiji i ljudskim pravima, oca im jbm! I što je najgore oni su kao ti neki lideri demokratije, pa ko o čemu kur va o pošte nju!
Ko fol radi biraca zeli da prekine isporuku, a moli Boga i zna da na senatu to nece proci. Covjek je najveci diler oruzja na ovoj planeti. Jos kao mladi senator se zalagao samo za prodaju veliko kalibarskog oruzja .
Koja ste vi stoka... Polako ali sigurno treba da se okrenemo Rusiji... Ovo ne vodi na dobro
...