Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran se samo brani od terorista
Pa onda ce veceras biti Harakiri u Iranu.
tek za dvije sedmice iz Irana .. A što se tiče Hezbollaha to je sinoć počelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno Iran! Neko mora odgovoriti zlotvorima. Jordan, UAE, Egipat, Saudija sklonite se i šutite, valjda to možete učiniti.
na koji način, na koji način je do sada Palestina to radila, i šta je to pomoglo, jeli način da konstantno Hezbolah i Hamas "raketiraju" Izrael i da im daju povod da rade sve te stvari, što se ne radi politički i civilizirano, parama gonjanjem po svjetu da se sankcioniraju a ne ovako daji im povoda da rade još više zla. Konstantno stradavaju civili niko od odgovorni nije.
StarMON, trebaš ti nama odgovoriti je li način da Arapske zemlje obaraju rakete koje idu na izr ael?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno Iranu, da svaka raketa pogodi metu
A što nisu Evropske države prije reagovale dok se mjesecima ubija palestinski narod
Ključni naredna 24h
Treba kupiti toalet papira..
Sve je to igra macke i misa i dogovori. Da je slucajno Ahmedinedzad predsjednik davno bi doslo do eskalacije,ovo je samo trljanje ociju pojedincima.
Koliko moras bit panglu da vjerujes u ove bajke
Stvarno ste mala djeca ako mislite da ce ih napasti,Iran nema daMu da udari na Izrael. Izrael je 3 puta jaci od Irana,a i nemaju vojsku kao Izrael. Ma samo su jaki na rijecima ovi iranci i hezbolah.
Iran ima super postere. S dalekosežnim raketama se nisu pokazali bas najbolje. Drzi te se vi karikature.
što prije to bolje, sad idu najnovije i razornije rakete koje radari ne vide, FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
...jesli ih iz konjica isporucio helezkamikaza
Da vidimo i to čudo iako mislim da Iran nece uraditi nista
da je šta poda-se
Čim Šnjoke navijaju za Iran, piši propalo. Nabit će ih Izrael i oni to znaju.
Sta se desi kada neki stranac napadne njemačkog policajca volio bi da znam i dali se taj stranac pusti jednostavno i zaboravi se sve
Huti čekaju ko zapeta puška.
Što onaj reče prije 7-8 godina na klix komentarima - "biče rata".