Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li ovaj Iran radi, Boze dragi....nakon 40 teških godina sankcije t.ro.ra spletke zavjere itd..... opet stize da salje rusima balisticke rakete.. tako ti je kada si Boziji rob...niko ti nista ne moze. Hvaka ti Boze kako Ti dolikuje.
i mi smo pod sankcijama uz nase vjerske stranke a nista ne razvijamo
Zanimljivo! Srbija veliki prijatelj Risiji, a municiju prodaju Ukrajini. Iran nije veliki prijatelj Rusiji, a isporučije joj rakete?! Srbija voli Izrael, a Iran ne voli... Osmosmjerka za popi...ti!
Tako ste pisali i o lopatama, nemaju Rusi nista vec prose okolo...
Citav svijet ste nahuskali na sebe i sto je najgore opet ce po Evropi dok ce ameri da salju u rat crnu sirotinju i meksikance. Djeca bogatih americkih hadzija ce da budu na sigurnom kao i kapital.
Potpuna podrska Iranu procent Rusiji. Ukrajini i Izraelu moze sve a Rusiji nista!!!?? Komletan islamski svijet se mora okrenuti prema Rusiji i pomoci im. Turska, Iran, Pakistan, S Arabija, Egipat. Za pocetak dosta.
Rusija oma pravo da se bran.
Šta je sa balističkim raketama za Palestince?
Palestinci nemaju vlastitu regularnu vojsku. Ne provaljivaj se.
Princip neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj...
A nesmiju pisnut sjevernoj koreji
Sta li ovaj Iran radi, Bize dragi....nako 40 godina sankcije t.ro.r spletke zavjere itd..... opet stize da salje rusima balisticke rakete.. tako ti je kada si Bozijibrob...nikonti nista ne moze. Hvala ti Boze kako Ti dolikuje.
I ? Neka su...vi saljete ukrajini i izraelu, pa i rusi moraju imti saveznike....