Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buraz oni su ti juce za dan veličinu Bih zauzeli
čuj divljačke tehnike. pa amerika je najgore zlo i provodila je najgore ratno divljaštvo i zvjerstvo
Ameri u Yemenu Siriji Afganistanu koristili samo humane tehnike
Kad pogledate tv istorijske kanale uvijek se vrte negativci i krvnici,Sva istorija se zasniva na nekakvim krvoprolićima i ratovanjima uglavnom oni slabiji nemaju ćime da pruze otpor pa i nastradaju.
Kakve tehnike je SAD koristila u Vijetnamu? Da li je neko odgovarao za ratne zlocine? Joj sto ne mogu ovog licemjerstva.
Pa neće praćkama napadati...
Ok je napasti susjeda al molim vas pazite na civile. Ko je ovdje lud?
jel ovaj lgbt, šta li, otkad je GORILA ministar? ko sluša ovu gorilu, da li arlauče....
Eto vi koristite soft metode, ma hajte molim vas
A ameri su inače koristili kulturne metode, zamole iračane, libijce, afganistance, vijetnamce, nijemce i japance da se predaju pa ih onda preoru nuklearkama, hemijskim otrovoma, tomahavk raketama i municijom sa uranijumom.
I Srbe jbg bilo je tako
nista bez americkih taktika , uvijek legalne i najbolje...
Ista ste vi gofna samo su vam vaši interesi važni nema za mene nikakve razlike između Iraka i Ukrajine okupatori i jedni i drugi.
ja mislim da Amerika treba da testira Rusku odlučnost jednim hrabrim potezom, kao npr. primanjem BiH u NATO... reakciju Vučića bi bilo zanimljivo vidjeti
Kako napreduje prije 4 dana ste rekli da su iskoristili 90% svoje moći, političarima je se laž toliko uvukla pod kožu da moraju slagati i kad je najbizarnija stvar u pitanju a pogotovo rat. Jadan je svaki Ukrajinac koji vam povjeruje i uzme pušku u ruke.
NATO koristi miroljubive metode.
BBC: Rusi zastaju pred ukrajinskim otporom, kao nekad agresor u BiH. “Godine 1992. srpski nacionalisti pokrenuli su rat kako bi ugušili novu neovisnu državu Bosnu i Hercegovinu odmah po njenom rođenju. Tvrdili su da je bosanski identitet lažan, da bosanska državnost nema historijski legitimitet, da je ona stvarno dio Srbije. Upravo je to Putinov pogled na Ukrajinu”, podvlači Little. Poput današnje Rusije, nastavlja, “srpske snage uživale su u ogromnoj oružanoj nadmoći“....