Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dalje se šuti o ljudima koji su stekli prirodni imunitet na ovu bolest prebolijevanjem? I dalje nas želite ubijediti da je vakcina bolja od prirodno stečenog imuniteta pa provlačite podnaslove poput "vakcinacija rješenje"?
Američki naučnici tvrde i da su "novim sojem" najviše zaražena djeca (koja do sada nisu oboljevala od kovida) i da ih se hitno mora tretirati genskom terapijom ... Pametnom dosta.
@rogers Prirodni imunitet traje samo par mjeseci . A i sama vakcina podstiče tijelo da samo pravi antitijela.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ma jel bas vakcinacija rješenje? Ovce nek se vakcinisu
Ja mislim da više takvih ovaca, kao ti, ima na planeti.
mama ti je ovca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PFIZER STIZE A ONI NEKI NEKA PROGUTAJU SPUTNIK V . I KAO STO RECE TATA VUCKO : MOZE DECA ALI SAMO PFIZER ??? . ZA RS IMA SAMO SPUTNIK V I KINESKA VAKCINA . ILI BI I VI MALO PFIZERA ???
MA DAJTE NAM DOKTORA NESTOROVICA I ALEKSANDRA VUCICA DA SE MALO NASMEJU O NAJSMESNIJEM VIRUSU PA DA IDEMO U SHOPING U ITALIJU . KAKVE DEBILE IMAJU TAMO U SRBIJI A IMA POMALO I OVIH DEBILA IZ BOSNE STO IDU U SRBIJU DA SE VAKCINISU . 90% ONIH I 10% ONIH . A SVI ZNAMO KO SU I OVIH 90% I OVIH 10% .
Bosanski stručnjaci tvrde da 2 godine živimo sa koronom...bez vakcina...stoga...DOSTA VAS JE!
Korona ce zavrsiti masovnim protestima sirom svijeta ili porobljavanajem covjecanstva. Prija ovo drugo.
Vjeruje u kUronu = neuracunljiv .
Alfa, beta, gama, delta, epsilon.... Kako je to dobra emisija bila dok sam odrastao.. Veoma poučna, veoma zanimljiva. Više ne prave takve emisije. Valjda im nije u cilju da djeca imaju bilo kakvu kognitivnu sposobnost osim klimanja glavom na mainstream bullshit poput ovog
Vakcine su čisti promašaj.
sretan je onaj ko je imao Covid i odbolovao ga bez većih problema. ne treba mu vakcina, već ima prirodni imunitet
Vakcine postoje, dostupne su više manje svima, zašto ovakvi članci? Ko se boji nek se vakciniše, ko se ne boji nek se zarazi i ne vakciniše i kud koji mili moji, šta više nije jasno ?
Sve je to dobro,dok ne dodje lambda soj,on se siri plesuci lambadu,mada se prilagodi i drugim zanrovima.Tad ce vam reci da ne smijete slusati muziku jer tako omogucavate lambda soju da se siri.Vi naravno,bespogovorno cete poslusati i bice sve ok.
Samo na našim prostorima su ovce protiv vakcina
Hahaha,nije klix svijet decko,ima i drugih medija i portala,u Japanu 11% vakcinisanih. U Londonu u nedelju bili protesti sa vise od milion ljudi.
ljudi moji šta nam ovo rade i kako će sve ovo da završi .
Zavrsice ili masovim protestima sirom svijeta ili porobljavanjem covjecanstva
a mi jos ni vakcina nemamo a vec 2 godine Covid
Imo sam termin i nisam htio do daljneg!! Nece niko vise vakcine!!!
Izredat cete čitavu grcku abecedu🤮🤮🤮