Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će ova brodina ovaj nosač smrti daleko od svoje kuće
Čuva ledja izraelskim djecoubicama dok ubijaju i sakate djecu u Gazi!!!
Da ti tvoji paketi sa aliexpresa dodju a ne da uh gusari preuzmu... boze jesu ljudi glupi.. ovaj top komentar je primjer toga
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Huti ne je*u živu silu ni pod razno.
Huti se naučili na američku vojnu tehniku svih vrsta jer su ih Saudijci njome pokušali uništit, ali bez uspjeha. Polomili Arapi zube na Hutima, skup im bio rat. Sad su Huti ti koji postavljaju uvjete i rokaju po drugima. Sirotinja nema što izgubiti, a Iranci časte.
Jemenci su pravo hrabri, navodno je hiljade vojnika marsiralo do granice Saudijske Arabije, i zahtjevali da im se otvori prolaz, da pomognu braci i sestrama u Palestini.
I to je bio kraj yemenu....
Semi sebe napadnu kao 11 septembra da mogu imati razlog da napadaju muslimane najvece zlo SAD i IZRAEL..
skidam jemenu kapu i libanskom hezbolahu ostali povracam na njih
Traže problemi dobili probleme umjesto da kruži ratni brod na teritoriji SAD da ne bih Mexiko napao ili Kanada Ameriku, oni se nalaze u crvenom moru.
Nebi Mexiko nikad napao ameriku...oni su prijatelji kao Iran i saudijska arabija
Šta američki ratni brod traži u Crvenom moru
Mislim da traze naftu ili gas...
Jemen je ime za radost u prsima
Visibabe su prvi znaci ptoljeca, a prisustvo Amera je prvi znak novoga rata.
Ovi Huti jedini od muslimana imaju muda.
Oni su puno drugciji od drugih muslimana...a i crni su...
Sta ima da trazi US brod u Crvenom moru?
Gdje god su Ameri, tu je neki novi rat u nastajanju.
Ovo nije neka vijest za mene Da je samo jednu riječ zamijeniti bila bi top vijest Hajde se sjetite koja je to riječ Ko pogodi ima nešto od mene
Mislim na riječ u naslovu teksta Hajde ako imate m●uda
Huti vise muda od svih
Koga li če sad ameri da opljačkaju 🫢
oglusili se na upozorenje, pa nemozes ti po tudjem dvoristu halakati kao da si neunistiv.
muslimani u Bosni su zbunjeni cas vole Amere cas Mrze, pa vole Putina pa Ukrajinu izgubili su kompas tako je to kad se proda vjera za veceru
mi najvise volimo tvoju staru.mi smo je prodali za bolju ljepsu i cistiju, dok je ti i takvi poput tebe vise i nemate, i to sto ste imali sami ste sebi upropastili i unistili.
Mi smo je prodali za bolju ljepsu i cistiju, dok je ti i takvi poput tebe vise i nemate, i to sto ste imali sami ste sebi upropastili i unistili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)