Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u tri lipe
Upravo smo dobili najavu novog prefsjednika USA
A mi se kao nesto bunimo kad ovi nasi nesto naprave..
KLJUKUŠOOOOO
Pravite sklonista.
sreca pa je i kod njih sud kao kod nas
Nisu ovi Ameri brado.
Zar i ovdje ne vidimo postavljanje sudaca od dve stranke. A kod nas to kritiziraju raznorazni ambasadori. Tko je ovdje lud?
Ahahahahahahah NEUTRALNO SUDSTVO WILLJKUMMEN :) koja farsa
pa mogli su to odma reci da se ne trosi novac na sudjenja
Nakon debate sud se opredijelio za koga će. Poslije onakvih mučnih scena i upada u Kongres na nagovor Trampa("Idite tamo i budite jako zloćesti"), vrhovni sud donosi ovakvu odluku. To znači, da on kao predsjednik, može da uradi bilo šta,, neće biti krivično gonjen.
Koliko je ono Trump imenovao sudija u vrhovni sud?
Marksisti svijeta I saveznici na haparatima
Znači, vrhovni sud je legalizirao diktaturu. Imperij pada i propada.
Trump kad je odlazio postavio svoje sudije tako da imaju vecinu 6:3. Neke sokantne presude su zadnjih dana donijeli, a najveca je da ponistavaju akt iz 80ih po kojem regulisanje civilnog interesa poput zdravstva, obrazovanja, transporta, prehrane i td nije vise u rukama eksperata iz tih oblasti koji ne smiju biti politicki aktivni. Sad korporacije imaju odredjene ruke da rade sta zele maltene
Ovaj hjepo i Čovica