Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran ima apsolutno pravo da se brani. Ovaj put nece samo 200 raketa ispaliti nego na hiljade, pa neka Izrael dobro proracuna sta ce uraditi.
ima. Ima i Izrael pravo da se vrani od Irana. Iran je banana drzava.
Vidiš da to i rade
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čekaju da dodju protivraketne rakete iz Usa. Mala zemlja a toliko belaja pravi
Cekaju Ramo Isaka i njegov helikopter. Kakav f35, helikopter rame je ko meteorit, samo leti. Njega moze zaustavit samo Ibro Berilo iz pritvora.
Mah gađanje kamenčićima preko Iraka i Sirije...nema efekta sta god koja strana da uradi...Iran jos ima prednost jer ima svoje satelite na granicama Izraela, Izrael je otvorio previse frontova (Hamas, Hezbolah, Huti, Sirija) da bi mogao i maštati o efektivnim akcijama protiv Irana.
nema podjele BiH, al nema nista od brisanja Izraela sa mape.
nema podjele BiH. BiH ce ostati, al nema unistenja Izraela.
Binsalman i selfie ji se raduju... a nisu svjesni da su u planu i oni i da jih c/0 nisti trenutno koriste za svoje interese protiv Irana, a poslje ce da srede i njih.
Naravno da znate kad rade po vašim planovima
Vi nećete gađati?
SAD i GB su osovina z..l a u svijetu
Trebaju Bošnjaci početi migracije prema Rusiji, dosta više na zli zapad.
Istog momenta slijedi gadjanje izraelski energetski i vojni ciljeva
Teško djeci
sta je ba? ovu su Shije A ko su suni?
Vi Amerikanci ste kreatori tog projekta.
Djeco čuvajte se!
Djeco čuvajte se!
Pa vi im dajete instrukcije gdje da udate.