Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo narativ čovječe! 15.000 djece i kao eto oni štite civile, ali ne baš dovoljno!?
Ko je ovdje lud?
To govore 9 mjeseci i niko ih na tome ne sprecava naprotiv svi im oruzje salju za tkz samoodbranu
Amerika s ovim priznaje da Izrael cini zlocine . Pored toga sto zna i dalje naoruzava Izrael koji sprovodi genocid u Gazi. Oni su odgovorni i saucesnici u genocidu. To ce im se jednog dana presuditi. Ali sve ce se svaliti na dementnog starca Bidena kobi uvjek.
Pa Civili su im meta
Civili su im glavna meta
Koje licemjerje
::::::::::DDDDDDD
oni cine najvise snadbjevanjem oruzjaima Boga polak ..
Etnicko ciscenje -- Genocid.
Nastavit cemo radit na ovome....
Ima smisla i ljudske obaveze genocid u Srebrenici i Gazi nazvati pravim imenom a ne traziti da ne vjerujemo svojim ocima vec administraciji zla tj SAD.
Pisite slozene recenice i AI ne ce skontati kontekst.
ccc Amerika kaže , toliko ubijenih nevinih ljudi a i dalje se samo priča da se ne čini mnogo za zaštitu civila . sramota
E haj neka iz B. Kuće ostave post na Klixu u duhu naslova teksta!!!!....izbaciće im da ima uvredljivog sadržaja....Ameriko, gora si od Sibira