Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće ruski Lavor u USA
Djeca jim sva na zapadu , a oni mrze zapad . Fascinantno.
Ma nek ide pašče..kako dani rata odmiču,sve više ližu što su pljuvali..na koljena bagro
Ne bih me iznenadilo da zatrsz politicki azil u Americi kako on tako i ostatak ekipe za koje trazi vizu!
Sergej Lazov
ako fino zamolite razmislit cemo :)
Ide dobro za Rusiju..onaj svabo jucer gotov cijeli dan telefonirao sa putinom, vjeorovatno su jedan drugoga nakon tako dugoga razgovora pozvali na konak. Lawrow sad putuje za USA kao da nista nije bilo, a Bosnjo i dalje se zalaze za neke sankcije i cak uzbuna zbog pr. utakmice.Sa zapadom se momentalno moze raditi sta hoces, dodik to vec davno skonto. Zapad ce bilo kada izdati i Hrvatsku.
Hladnokrvni ubicama dati ovako nesto to mi ne ide u glavu,a sutra ce mu sudit ili tragati za njim kao za mladićem i karadzicem
znaju gospoda iz USA vrlo dobro šta rade i zašto ..... možda da dogovore dalje poteze u budućnosti ne mogu oni bez Rusije niti smiju opće poznato stanje hahahahahhaha
hvala na 9 negativnih šta bi drugo i očekivati samo mi bujrum u Ameriku daleka im kuća od moje
Rusi vladaju svijetom kako je dobrooo 💪🏻💪🏻💪🏻
vladaju al u tvojoj vugli ne dalje od toga
Nema viza,nema đubra.
Ovo je smiješno, pucaju neke sankcije, neka cudna politika, na kraju ih pustaju, koji Ku*ac ce rusija u UN ??? Odnosno koji Ku*ac ih sankcionisete?Ma ovi ameri su gora stoka od rusa, eto vidjet ce te.
dosli traziti pomoc da savladaju ukrajinu jer joj sami ne mogu nista
Sace pasti neki novi dejton