Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlo sa zlom ide
Fuj.
bagro jedna ghenocidaska fasisticka
eto te isti ko lider ti erdo, samo lajete dok karavane odose
U proteklih šest mjeseci izraelska vojska je uništila infrastrukturu Gaze (oko 75% svega je srušeno), ubila oko 32.000 ljudi, od toga oko 25 % žrtava su djeca od 0 do 14 godina....i nije još porazila Hamas. Kako će im pomoći još 50 aviona F-15 meni zaista nije jasno?! Da sruše preostalih 25% objekata i pobiju još par hiljada djece?! Da bace nuklearnu, koju "nemaju", ne mogu jer bi kompletan radioaktivni vjetar zapljusnuo njihove gradove.
Zna se ko kontrolira Amerikom
Dobro je to sve samo neka im Srbija ne šalje ubojite Miloše 🤣🤣🤣
Nece im cak ni prodat, vec ce im pokloniti
mislim da bi narod trebao neke proteste napraviti u gradu mozda se amerikanci predomisle kada vide snasnu poruku i Sarajeva
a svi su pljuvali trumpa lik koji bi rat zavrsio za 10 dana
Dabogda him ovo, dabogda him ono!
I onda se cude sto im ljudi izvrsavaju terorizam po americi.
Ko izvršava? Misliš oni sami?
Sakup te se svi dushmani na svijetu što vas ima dani su vam odabrani 6aza će vam bit smrt svima.
Vi ste meni kao podvojena licnost. S jedne strane svrsavate kolektivno na Marfija al kad se spomene Gaza e onda su Ameri zlo. To sto srbe ugnjetavaju to ke samo zato sto su se tako karte podijelile a ne neka pravda da je nkima bitna. Uglavnom ne bih da vam rusim snjeska ali ste u koaliciji sa ubicama Gaze. I uzivate da vam nesto namecu i gospodare.
podvojeno yi staru nazitigy
za one koji ne razumiju geopolitiku zapada, pogotvo amerike i anglosaksonaca, glavni razlog zasto podupiru izrael jer im izraelci i smedji zidovi sluze kao bufer zona protiv nasilnog dijela arapske populacije, koja je nasilna jer su ogorceni vise decenijskim intervencijama zapada i podupiranja raznih sekularnih terorista u njihovim drzavama, a anglosaksoni bi radije da zidovi ginu nego oni
Izrael je planiran jos u 19tom vijeku da se dovede AntiHrist u treci hram a Palestinici stoje na putu.
Tu Amerika nista ne odobrava, nego Izrael odobrava sam sebi. Napisu sta im treba i to je to, isporucuju bez pogovora.
Za hljeba vam trebalo
Pa ameri stite svoje interese dole, ko je arapima kriv sto su im pare i kurvaluk bitniji od svega a doci ce i oni na red.
iskreno, u pravu si!
Hajmo bekani, još jedna krug po Saraj'vu za Bidena.