Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad čujem ovo "paket" nije mi dobro 🙄
Amerika priprema vojni paket za Ukrajinu koji bi mogao preokrenuti tok rata, znaci neide po planu. Ljudi nekuze da je rat vec izgubljen, usao je u fazi mrcvarenja.
Drugo, dok se osposobe ti tenkovi, posada nauci baratati s tim skelama. Voz je vec prosao. Isto ti dodje i sa Patriot sistemom.
Samo da one budale nemaju nuklearke.. Ne bi ih bilo ni na mapi. Azija bi bio slobodan kontinant.
Mašala.
Ameri šalju ,Rusi prijete , Ukrajinci koliko toliko deru Ruse, što je za svaku pohvalu.,jer ipak treba uzeti u obzir da su Ukrajinci raspolagali sa malo vremena za ozbiljnije ustrojstvo, ali su se odlično snašli i uz ubrzanu obuku pružaju žestok otpor.
To treba upotrijebiti na teritoriji USA. Sta oni rade 10 000 kilometara od svoje drzave?
Sa svim cinicnim komentarima .. a sta da zapad ne pomaze ukrajini? pa Ukrajinski narod je za jedno sa Rusima u SSSR - u pravio ovo oruzje s kojim ih Rusi sada ubijaju. Da Zapad i Amerika ne pomazu, kako bi se ovaj Putin obuzdao?
Ukrajinci samo treba da odloze koristenje ovog naoruzanja sada. Kada potjeraju Ruse, oslobode ostatak svoje teritorije kao sto su radili proslog ljeta, ovo sto im sada daju ce dobacivati do Moskve.
Da se čovjek zapita sta USA ima tek u svom arsenalu koji čuva za svoje potrebe...
Znaci Ameri odluciti raovati protiv Rusije do poslednjeg ukrainca.
Zasto da preokrenu pa Ukrajina pobedjuje, ne kontam bise nista
Samo salji striko, sjeme im se zatrlo ruso-fasisticko chetnichko
Samo šalji, treba stoku vratiti odakle je došla
joj da su nama u onaj vakat dali sta su Ukraincima raskovali bi smrde ko šupu
Šta su paketića dobili, dosad su trebali do Kine doć :)