Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa je Biden predsjednik, dok je Trump bio nije se ni pucalo
Pa zar se nisu islamski Srbi onoliko radovali pobijedi Bidena. Zar nisu nosali Bidenove slike. Zar nisu kruzili autima i svirali. I Jos htjeli u Lukavicu da idu i trube. E pa ovo sad nema smisla.
Pa Trump smatra da amerika ne podržava dovoljno vojno Izrael, tako da je svejedno ko je predsjednik ovaj rat bi se dogodio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad ginu tudja djeca nije bitno, a kad mecka zaigra u vlastitom dvoristu kao kad su sruseni neboderi 11 septembra onda pray for america, pray for ovog pray for onog. A za nevinu djecu muk i tisina.
A najgore je kad podrzavas cioniste koji su ti i srusili nebodere u po avlije
SAD je saučesnik u Izraelskim zločinima. I to će budućnost dokazati. Neće im no Hollywood pomoći, ovakav zločin ovakve magnitude, koji traje toliko godina nije ni u Bibliji zabilježen. To mora biti kad tad vidljivo, nekim drugim generacijama. Čak i ako Palestina nestane. Isto kao što je cijeli svijet svjestan svih genocida, od Holokausta, Indijanaca, Amrenaca, Burme, Mijanmara, Ujgura i svih drugih. To će doći u udžbenike. Jest da će biti negiranja, sistematskih negiranja.
Misliš Izraelci sami sebi blokiraju jer su u američkoim tajnim službama skoro sve direktori Izraelci
Bosnjaci amerikanci vas ne vole.. mislim ne vole ni nas ostale ali sigurno vas jos manje simpatisu jer ste muslimani. Ali kao rade za vas, je tako preko vas mogu kontrolisati region. Cim se situacija promjeni pustit ce na vas srbe, hrvate.. Morate biti mudri i naci nacin da se ocuvate Amerikanci tako drze i izrael da hebu dole arape.
Sad ce BiH zbog podrske palestini prekinuti diplomatske odnose Sa SAD
Izrael postoji zahvaljujući Britaniji, a održava se zahvaljujući Americi. Šta je tu čudno?
прчила
vas palestina vidide racuna o 3/4 okupirane bih
A onaj selmo Muhammed dade trupezu onolikoj miliona dolara, zlatnu 🚾 šolju gdje će srat, katanu zlatnu a ameri ko fol prijatelji, a i ovdje u Bosni. Ko se nada taj se grdno vara.
Žao mi ga je i kao profesora i kao čovjeka no pravilnik o tehnološkom višku je veoma jasan i precizan te ne ostavlja prostor za manipulacije i vrijedi jednako za svakog uposlenika. Ukoliko on smatra da je negdje oštećen u postupku bodovanja, ima pravo na žalbu. Nažalost, nije tu kriva ni škola ni direktor već jednostavno natalitet u padu tj. nema djece dovoljno.
Fulo si članak bolan, ovdje se ratuje sa sad i izraelom, to jest sa zemljacima. A profa ode u hravtsku, nekoga istjeraju i njega prime.
I onda će oni nešto prigovarati Rusiji i sličnima - ISTI SE KO I SVI ONI !!
Vjece sigurnosti UN treba pod hitno ukinuti.Ta organizacija nema vise nikakv znacaj.Kad Amerikancima nesto neodgovara stave veto to rade i Rusi.To je postala vise djecija igra nego diplomatija.
Veliki igrači rade što hoće. Isto tako i Rusija ne priznaje genocid u Bosni
pola vlastite države ti ne priznaje genocid u istoj a i kako bi kada je el kake revizija prodao reviziju i ozvaničio pokolj na vlastitom narodu
Ovo je nama opomena da se ne oslanjamo ni na koga. 95 smo se oslonili na UN, i eto šta se desilo. Sada smo se oslonili na Bidena, pa evo šta ON radi. Ovo nam govori da moramo biti sami svoji
Sve ovo na biliskom istoku zakuhala je britanija i to davno a sad je tu usa koja je na strani zidova jer sve finasiske tikove u usa drze cifuti .Samim tim i sve pare arapa su kod cifuta . Nista se 4 godine mandata trampa nije se desavalo ali kad demokrat sjedne odmah ratovi i tenzije. Tako vam je u ovom ucranom dunjaluku.
REZIJA: Amerika SCENARIO: Izrael GLUMCI: Hamas, Izrel, B. Netanyahu
REZIJA: Amerika SCENARIO: Izrael GLUMCI: Hamas, Izrel, B. Netanyahu