Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko licemjere u globalnoj politici svijet jos nije vidio.Dok jedne osudjuju, druge sokole da unisti jedan citav narod. Dok su ukraince primili rasirenih ruku i salju im svaku vrstu pomoci, pustili “zvijer “da ubija nekaznjeno.Ovaj put se necete moci sakriti iza “svoje demokratije”,istorija vam nece oprostiti.
A duse drage jesu dobronamjerni
Eto vam sad cionisti. Sad ste najebali bez dvije vrste preciznih bombi. Da li da se smijem ili plačem na ovu količinu ironije u jednoj rečenici
majke vam se nahebem licemjerne i fasisticke
blokirali isporuku na 24 sata a onda ce ici dupla kao izvinjenje
Svijet je u ratu kako nema Trampa i Angele Merkel.
Forexmoney Zato stu su oni i pripremili teren za ovo sto se danas desava.
5000 hiljada ubijenih pa jedna politicka poruka i sve tako. Mamu mu cionisticku cupkam na rinaka
Čemu ova predstava? Pa dosad su poslali dovoljno naoruzanja da sve sravne sa zemljom.
Genocide Joe