Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednima naoružanje a drugima pomoć u hrani i lijekovima,tuga i žalost
Licemjerna pomoć
Naravno, uslovili su je tako da je ne dobiju a u članku nisu ni napisali koji su to uslovi pa bi se tek vidjelo koja je to smijurija.
Za par profitera koji se enormno bogate na prodaji oruzja, molioni ljudi pate. I onda se novac na silu otet porezom od sitne raje salje za kupovinu hrane itd. Pa zar nije jeftinije zaustaviti ubijanja i ratove?
joj komentara, pa sta vi ocekujete da amerikanci budu na strani palestinaca, a da okrenu ledja izraelcima?? pa svako ima svoje interese i svoje prijateljske drzave, bolje komentarisite kako im arapska braca koji se kupaju u nafti ne *ëbu ni 2%
Nakon sto su ih kao zeceve pocistili, sad salju pomoc. Ovi vidjeli predizborne marifetluke od ove h naših.
Ovih*
Isti ameri poslace 808 miliona vrijedno naourazanje to is not real 🇮🇱
Samo da ne bude ..Eror 404😱
Da ih ne ubijaju gladne je li?
Oficijelno: Jednim oruzije, drugima hranu. U stvarnosti: jednima oruzije, drugima lunch pakete za otrovati se...
A prethodno su naoružali Izraelce
Baš ❌404...
Ono kad pokusavas biti svestran
I postanes nastran