Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je površinom manji od RS, a ima skoro 10 miliona stanovnika i stopu fertiliteta 3,1 (BiH ima 1,1). Njima treba zemlje, puno zemlje. Gaza nije ni približno dovoljno.
Goouser3127648444 Bulevar više ne može sakriti da je cionističkoooo pašče koje sije mržnju među ovim narodima ovdje
K’o biva… znamo đe je al necemo da kazemo 😂
Ko jos amerima vjeruje, oni da znaju rekli bi im odmah da ga ovi smaknu i da proglase kakvu takvu pobjedu
@samokazem slazem se s tobom osim u dvije stvari, a to je da znaju gdje je on i da su znali da ce ih napasti. Od prvog dana rata i amerikanicma i tzv izraelu je yahya prva meta na listi tako da mi nema smisla sto bi cekali do sad. A da su znali da ce ih napasti je ono klasicno njihovo pranje koje dolazi poslije samo da se odrzi slika neunistive amerike i neunistivog “izraela”
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta se bošnje sad bune pa ljubili ste guzicu amerima oduvijek
Amerika se ponaša više kao mafija nego kao lider slobodnog svijeta
Kolicina lazi od 7. oktobra od strane Amerike i Izralea je tolika odvratna da se vise ne moze ni pricati o tome.Sve je jednostavno ,klasicni genocid,unistavanje svega sto je palestinsko i islamsko da bi cionisti okupirali i pokrali sve kao i zadnjih 70-ak godina.
Igra za naivne, eto da su bas ovakve ponudu procurile u medije. Ako su to te tajne sluzbe koje inace sve znaju, osim ko je ubio Kenedija onda se istresem sa merakom na njih.
Da znate gdje je, ubili bi mu do sada i sedmo koljeno!
Yahya pakasu predaj se,nosis na dusi hiljade djece
Iako je Hamas iransko kukavičjeg jaje koje u došli u s Izraelcima radi na uništenju ISKLJUČIVO PALESTINSKOG Naroda, ovo mi se ne dopada. Ovo nije u redu.
Iako je Hamas iransko kukavičje jaje koje u dosluhu u s Izraelcima radi na uništenju ISKLJUČIVO PALESTINSKO NARODA. Ovo mi se ne dopada. Nije u redu. Amerika mora pritisnuti Izrael. Ovo je NEDOPUSTIVO.
Valjda je svima jasno da Izrajelu nije bitan ni vođa hamasa,ni taoci ni pregovori,njima jr strateski cilj ocistiti teritoriju,razoriti da se Palestinci nr mogu vratiti ili strateski otkupiti jeftino njihove nekretnine i genocidno ocistiti i porobiti vecinu podrucja gdje zive Palestinci ,pa sta kostalo
Ma sta mislili o americkoj politici, oni sve znaju, imaju sve podatke pitanje samo sta i kad zele upotrijebiti, isto kao i oruzje, ovo ostalo nije im ni do koljena.
Cionistima je cilj etničko čišćenje i ubijanje djece i žena
Najveca pomoc čovječanstvu bi bila kad bi vi digli ruke id Izraela.
Amerika i Izrael su isto... amerikanci i ubijaju palestinsku djecu i zene zajedno sa izraelskim kukavicama. A ovo su samo patke po medijima da se narod nada zaustavljanju genocida
Da ima obraza taj ne bi sjedio daleko od Gaze u markiranom odijelu, nego bi se, ili objesio, ili pucao sebi u glavu.
aha znaci - svo vrijeme ste pustali genocid da se desava, stemanje i unistenje iako ste znali informaciju koja bi zaustavila agresiju odmah......
Joj ironije,pa samo budalama na ovom svijetu nije jasno da te neke vodye hamasa su njihove sluge,svima je jasno da je taj napad 7 bio izreziran od strane mosada tj zidova da dobiju opravdanje za ylo koje cine.
Da upravo tako. TO je jedina i prava istina