Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije u interesu Amerike jeste u interesu Izraela ekskalacije. Izrael je Ameriku dresirao sjedi lezi radi to i to. Amerika mora to uraditi. Kad se Izraelci počeslju Amerika šalje ratni brod.
Izrael ponovo vrši agresiju na sve zemlje oko sebe,, dokle ce im se to tolerisati
Zbog izbora
Nikakvoga sokaza nema da je Izrael izveo ubiatvo ako Iran napane to je akt Agresije , drugo je sto se prepostavlja da je Izrael , mogao je ko je htio jer jeu Teheranu to bilo , mozda jw ljubavnica
Ko je ubio onu djecu na igralistu nema Dokaza
Zao mi ljudi koji ginu u Gazi a sjena ovakvih pompeznih najava Irana i dalje produbljuje agoniju u Gazi. Čim ovoliko pričaju ništa od ozbiljnih sukoba, možda samo bude vatromet kao prošli put.
Amerikanci se prepali lol
Samo branite svoje dobre Ma bravo
Izrael ima pravo da se brani!
Sila boga ne moli a znamo svi ko je sila.Ako pretjeraju likvidirat će im i ostatak vodstva počevši sa vjerskim vođom a vojne kapaciteta će im svesti na srednji vijek.Ovo Izrael traži izgovor za napad i plaše se Irana ko lanjskog snijega.
Zaboravljamo Kinu i Rusiju koji se naslanjaju na Iran, pa tu je još i mnogoljudna Indija. U Svijetu se dešavaju neki novi preustroju, Amerika to zna no da li baš ima tolika muda vidjeti ćemo uskoro.
Zle-oči-nci
Pogledajte dokumentarni film dan kada je Izrael napao Ameriku!
Ma kakav Iran, ko naša porezna uprava kad najavi kad kreće u kontrolu.
cu da kazni Iran, tko ce vas kazniti za trag vam se neznalo
Izraelska zlatna ribica USA.
Nije ni u interesu SAD-a, bolje bi im bilo da se pozabave ekonomskom situacijom unutar svojih granica, nego sto salju bombe na BI da se gadjaju skole i bolnice
Btw. napadnul SAD Iran, nije iskljuceno ni da se Turska umijesa u konflikt, pa i Pakistan. Mislim da su Amerikanci precijenili svoje kapacitete na BI
Iran je dobar sa Kinom i Rusijom. Kako Iran razvija vlastito oruzje vrlo mu je lako kupiti dodatno oruzje od ovih susjeda. Ako Izrael misli da ce lako sa Iranom prevarili su se.