Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budalastina
Mogu i ameri iz inata dati u USA ime ulice npr Ukrainskih branitelja, alu cemu to sve vodi
Ovako je i Ataturk, kada je Konstantinopolj preimenovao u Istanbul, dao da se sva pošta, naslovljena na Konstantinopolj, vrati. Tako su postepeno bili primorani koristiti Istanbul.
Hahahahahahahaah a prejaki realno čuj koordinate im stavili umjesto adrese
GlasRazuma... haha... zaboli amere ona stvar za ruskom poštom u danšnje vrijeme. možda ruski poštar dođe na tomosu apn 4 sa onom crnom kožnom torbom. 😂
Diplomatski dopisi u međuvremenu idu putem fax-a. Ali razumijem da Rusi misle da mogu koristiti naziv ulice za provokaciju, jer i sami još koriste pisaće mašine iz doba Oktobarske revolucije 1917.
Fakat, i mi trebamo RS nazivati Banovina Izeta Nanića 💪💪
Daleko ćemo dogurati ako nastavimo imenovati stvari po ratnim komandantima i generalima. Kad si još vidio ime ulice, zgrade po nekom naučniku, piscu, glumcu, ljudima koji su zapravo uradili nešto da bi napravili naše društvo boljim?
UDALA SE ZA PENZIONERA KOJI ME IZVADIO OD ZATUCANIH RODITELJA KOD JEDNOG SELA PORED ZENICE, MANCIPUJEM SE, PLETEM PRIGLAVKE NA YOUTUBE I PEČEM KROFNE S GRUDVICAMA, ZAPRATITE ME! POKUŠAVAM OŽIVJETI MODU IZ ODESE SSSR 1987