Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istorija nam govori da hegemon uvijek padne od sopstvene ruke I to kad se svima čini da je najjači.
Embargo RBiH
Indijanci Vijetnam Kuba Japan (Hirošima i Nagasaki) Irak Afganistan Palestina treba li dalje ?
Nevolim ameriku,ali dzaba najaca je na svijetu,ja vam kazem oni gdje udzu u rat to je gotovo,3 svjetski pocinje,kakva kina i rusija,kina zivi od amerike,a rusija vise ni sebi nemoze pomoci.
Iran treba da do maksimuma pojaca odnose s Kinom a s Rusijom svakako ih i ima pa da konacno pokazu ovim šerifima koji su krivi za sve moguce ratove u svijetu i sve su ih oni izazvali i jos brane agresore i stite ih iako Genocid vrse svaki dan ubijajuci djecu
Koji kinezi rusi itd ameri ulazu u vojsku ko ovi svi skupa....lozite se bezveze
Pa to je tako hinjski da stari brat se tuče umjesto mlađeg. Pusti njih dvoje da riješe da vidimo ko je jači.
Ministar ino poslova Kine juče izjavi da oni stoje iza Irana da Iran ima pravo na odbranu???? Da možda to nije početak lll WW
Doće đavo i po vas. Ništa se ne sekirajte.
Danas počinje jevrejski praznik tuge Tišab Av, dan u kojem su po jevrejskom vjerovanju srušeni prvi i drugi Hram i desio se propast jevrejskih država!!!