Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sjedinjene Američke Države strahuju da Izrael doživljava katastrofu". Ne strahuju oni samo za Izrael, vec i za samu sebe. Americka diplomatija se srozala do te mjere da danas otvoreno pokazuju da Izrael vlada njihovom vladom i medijima.
Ne uništavaju oni Hamas , nego živote i dušu palestinskog naroda !!!
Genocide Joe Biden !
Ovo je vampir, gledaj mu face. Umro prije 100 godina.
Naravno da ne mogu da pobijede Hamas jer je Hamas ideologija koja ce da zivi vjecno na citavoj planeti gdje god se nalaze kolonizatori i gdje god se desava nepravda. Pobjeda je neupitna samo je pitanje vremena!
Dovoljno je pratiti Telegram, 10 snimaka dnevno gdje Izrael gubi vojnike i tehniku.
Nikada nece doci do cilja, da uniste Palestince i Khhhamas. Nikad! Ovaj klempavi Ado samo moze sanjati.
ko je ikada uspio unistiti neku skupinu ljudi koje pokrece ideja o vlastitom oslobadjanju? naravno da ne mogu unistiti hamas, nije im to ni cilj. okupacija palestine i protjerivanje palestinaca je ono za sta se cionisti bore. hamas, sta god on bio je u konacnici samo izraz borbe za pravdu, barem dijela palestinskog naroda. da nema ugnjetavanja i nepravde koju provode cionisti ne bi postoja ni hamas, barem ne kao oruzana grupa.
Samo borba do nestanka cionista. Znaju cionisti sta ih ceka, i znaju da nemaju sanse. Protiv sebe su okrenuli cijeli svijet.
Klepmpoooo gori ti u paklu i na oveme i onome svijetu !
Čitav svijet svjedoči tome!!!
koliko je Izrael odgovarona za počinjen genocid u Gazi toliko je i Amerika i to i dalje šalju oružje da se prave grobnice sa ubijenim palestincima , znači dno dna