Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lica su otkrivena ko je ko ko je monstrum ko je zločinac
Kako se zove neko ko čuva leđa i stražu dok se radi krivično djelo??? Saučesnik, ako ovi čuvaju leđa i stražu Izraelu to znači da su oni saučesnici u monstruoznim djelima
Austrijski i Njemački mediji Nazivaju Trojanskog Visokog predstavnika Šita Hrvatskim namjesnikom. Poslije ovoga Trojanske Pegnjide više nikada nemaju pravo da spomenu građansku BiH jer su protiv presude Kovačević.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svijet je otišao u haos. Ovoliko braniti i pri tome držati neke pridike drugima i kao moral pravdu, ma hajde bježi
Ushrali se...Mjesec dana najavljuju napad, sve hoće, a znaju da na Iran ne mogu kako oni hoće
al se zna da ce im to biti zadnji napad jer ce ih ovi posle toga poravnat tri amerike im nece pomoc
Svi Arapi će istovremeno uzvratiti
Tabriz i Bonab
Sve su to Americke Ideje, Israel je samo izvrsilac
cuj oni ne znaju a oni naredjuju sve
kad treba nesto unistiti, tada im daju odrijesene ruke. Kad treba da uslijedi kontra napada, tada bezuslovno stanu u odbranu
Znate vi sve. Al eto nek se zna, ja tipujem da će napast vojne baze u Tabrizu...
Pa zer ce S.Arabija dozvolit prelet preko svoje teritorije!?
Mračno doba
Izrael ima pravo da se brani!
Realno gledajuci izraelci su bili tu prije par hiljada godina prvi, medutim sve se promjenilo zadnje dvije hiljade godina prvo dosli krscani pa islam, medutim ovo je sveta drzava za sve tri religije i treba se podjeliti na minimum dvije drzave prvadva za sve bi bila.
Arapi su isto bili ovdje
JEL ISTINA DA SE IZNAD BISTRIKA ČUJU MAŠINE NAVEČER? KOPAJU TUNELE...ZA ŠTA ĆE IM? KAŽU IDE SVE DO ONE ZGRADE "ŠAJKAĆA" TREBEVIC HILLS. VALJDA SE NEĆE SRUŠIT BISTRIK NA GLAVE...
Ako Sarajevo i okolinu pogodi ciklon sa rekordnim padavinama ko i Jablanicu, sve se to urušava ko kula od karata. Imali bi bujice u središtu Sarajeva.
U Iranu i u nekim gradovima su motoristi su takmicili da prođu jednu ulicu sa motorom na jednom tocku koja je duze nego najsiri dio "izraela" , a onda ovi prije Iran...sam neka probaju,nestati ce.
Slike sve govore, ko misli da "izrael" moze nauditi Iranu neka provjeri travu koji koristi sigurno nije original :)