Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prpa😂😂😂😂
Bolje da ne objasnjavaju sta je htio reci. Objasnjenje je totalno bez veze. Ne mozes zakamuflirat znacenje njegovih rijeci nikako. Pa bolje i nemoj
1000 m3 plina koji je trebao dolaziti sjevernim tokom iz Rusije u Europu, kostao bi 300 dolara. Amerikanci su to sprijecili jer oni imaju zalihe povoljnijeg plina za Europu po cijeni od 2300 dolara za 1000 m3. Znaci opet se postavlja pitanje 'Ko je poceo rat?
Predsjednika malo ponijela atmosfera pa bi da mijenja vlast u Rusiji. Zaboravio da se ne radi o nekoj balkanskoj, afričkoj ili južno američkoj državi. Ameri se rijetko kome 'koriguju'.
Bidwn je senilni starac koji svasta prica i time je najveca prijetnja za svjetski mir.
Udri ga Putine hebo ti on mater.
Actually that's exactly what you want
Vi stvarno mislite da on moze pricati sta zeli, onako laprdati kao nasi politicari? To je svjetska politika, nije neko selo. Svaka njegova izjava se priprema, pa tako i ova, a isto tako i navodne korekcije i ublazavanje izjave. To je psiholoski rat.
Nista nije slucajno. Svi ga nazivaju senilnim, ali vjerujte on je sasvim uracunljiv i zna svoj posao, svaka rijec je pripremljena, pa i ovaj dio da se provuce i ispolitizira kroz navodno ublazavanje konteksta. Putina nista ne moze spasiti vise, polako ali sigurno ide niz provaliju.
Vala kad je mogao prnut i mozda se cak usrat pred Camilom ne bih se bas slozio da zna sta radi.
Nije valjda da je nuklearno naoruzanje prepusteno odluci jednog covjeka, moze bilo ko pobudaliti i takve stvari bi morale imati vecu kontrolu razuma...
Zasto su ga ispravljali? Dobro je rekao. Promjena rezima obavezno, a Putin dozivotno u zatvor.
Pa on je iznio sta je trebao i sta je dogovoreno da kaze, samo ovi po ranijem dogovoru fol ublazavaju jer ne moze bas biti toliko direktan. Politika.
Putin je završio karieru za sva vremena, odlazi u povijest kao zločinac - za 100 godina vodit će se razprave ko je bio gori Stalin ili Putin.
al u suštini Čiko je u pravu... jedini izlaz je da Rusija interno skloni Putina, napravi ustupke i javno se izvini za tjz. 'operaciju'
Kad prde ne vrati tako su stari ljudi pricali
Commander and konj