Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vas briga ko kome salje naoruzanje?Pored tolikog naoruzanja kojeg ste Isralu poslali i jos saljete da ubijaju neduzne ljude "ne vojsku" ljude obicne civile vi se brinete sta Iran salje Rusiji.
pa, briga ih je. ispade da ima nešto bolje od HIMARS-a, koji se predstavlja kao najbolja raketa srednjeg dometa. i to još, made in Iran.
Ova razmjena između Rusije i Irana traje duže. Iran je za ove rakete od Rusije dobio radare. Nego eto stvarno Iran ima nešto što Amerikance i one koje oni podržavaju može ozbiljno da zabrine zbog čega i šalje nosače aviona na Bliski istok, ali ne može ih tu držati vječno. Što ima Iran ima ili može da ima i Hezbollah.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukr ima svoje partnere Rus imaju svoje partnere, ne vidim u čemu je problem.
Izgleda da je zapadnjacka mantra bazirana na izrazavanju zabrinutosti tako i OHR jede banane kad se treba reagovati. Čitav svijet naoruzava onu bagru na bliskom istoku, i Ukrajinu koja tudji rat vodi. A sad je problem par projektila koji idu u prilog Rusima.
Ispada amerikanci podržavaju Izrael jer vodi oslobodilački rat u Gazi. Glavna briga smeta i cionista je što Rusi mogu ubrzati proces sticanja nuklearnog oružja od strane Irana, zato Zelenski upire da razrjedi, Ukrajinu za rezervni Izrael.
Ameri, stvarno mi vas zao...
Za sve nerede na blitskom istoku pa i u Africi kriva je Rusija.
Pa ko je gurnuo Iran u ruke Rusima i Kinezima uvodjenjem sankcija? Imali ste koliko god prilika da ih pridobijete na svoju stranu
izgleda Fath opasan čim ovoliko kukaju
Amin esklacije
Koji su to bilmezi ....znaci ja mogu slati , a kad vidim da drugi salje drugoj strani onda su uznemireni ,,,,fuj .
Pa to ti je politika Zapada u svemu, zar to tek sada primjecujes...
oni daju ukraini i izraelu sve i svasta, i kao sad eskalacija sto je rusija kupila od izana rakete haha, oni kao ronaldo pricaju
ne kontam ja ovo , Iran ne smije isporučiti Rusiji rakete a zapad smije Ukrajini...
Jucer mainstream mediji prenosili kako su se Iran i Ruska Federacija zavadili oko Azerbejdzana, a danas kako produbljuju prijateljstvo. Molimo medije pod kontrolom Pentagona da ne zbunjuju svoje citaoce, pomislit cemo da su nastale podjele u mainstream izvoru, jedni su za to da se pise kako su Rusi i Iranci neprijatelji, a drugi prijatelji :)
Btw. ovo bi isto bilo kao da Konakovic jedan dan brani kuma, a vec drugi ga kudi :)
Ovo sve gore i gore. Ode svijet u .uzicu. Pohlepa, ratovi..
Nestasni Rusi i Iranci :(
s tim raketama mogu Berlin gađati