Šokantan slučaj
0

Amerikanka je preživjela 40 dana u indijskoj džungli vezana za drvo, tamo je ostavio bivši suprug

B. H.
Foto: X.com
Foto: X.com
Šokantan slučaj obračuna bivših supružnika dogodio se u Indiji. Amerikanac je lancima vezao bivšu suprugu za drvo u tamošnjoj džungli, osuđujući je na polaganu smrt. Nakon 40 dana njezine pozive srećom je čuo pastir koji je pozvao pomoć.

Ljekari i policija pronašli su 50-godišnju ženu potpuno iscrpljenu i dehidriranu u blizini sela Sonurli u središnjem dijelu zemlje prošle subote. Morala je preživjeti bez hrane cijelo vrijeme zatočeništva, a vodu je dobivala samo zahvaljujući kišama.

Prema Lokmat Timesu, jedva je mogla govoriti. Kasnije je uspjela ispričati ljekarima da ju je bivši suprug odvukao na mjesto događaja nakon svađe, kada joj je ubrizgao injekciju i vezao joj nogu za drvo.

Spasioci su rezali lanac brusilicom. Ženina desna noga, za koju je bila pričvršćena, bila je jako natečena.

U vrlo lošem stanju završila je u bolnici gdje su joj ljekari pružili svu potrebnu njegu. Prema posljednjim informacijama, pacijentica više nije u životnoj opasnosti i bolje je, ali da pati od psihičkih problema.

Žena je rođena u SAD-u i ima američko državljanstvo. No posljednjih deset godina živjela je u Indiji i bila udana za muškarca iz južnoindijske države Tamil Nadu. U međuvremenu, policija je protiv njega otvorila krivični postupak zbog pokušaja ubistva i ograničavanja osobne slobode.