Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba suditi kao ubistvo sa predumišljajem, namerno i svesno je ostavila dete da umre...
Ova duzkela ima USA pasoš a npr neki Bosanac koji je koristan za društvo koji bi želio da radi tamo Moro bi ganjat papire godinama. Ovu samo odvest iza neke supe i zavrsit pricu
Pa ima jer je vjerovatno rodjena tamo.. kakve veze pasos ima sa bilo cim? I dzukela sa bosanskim pasosem je ubio dvije djevojke prije par sedmica.
prestrašno
non white people eww
Čuj na odmor u Detroit lol, tko još ide odmarati u Michigan. Ova je išla u Puerto Rico po šit i dostavila ga nadležnim u Detroitu. Nije tražila dadilju jer što manje ljudi zna da je izbivala 10 dana u komadu, bolje.
Ovo treba ubiti odma.
Tako to u zemljama gdje hedonizam vlada. Majku i oca nazovu za neki praznik, prave filmove o okupljanju porodice jednom godišnje i svi veseli... ostale dane trče za parama i vjeruju u lažnog Boga.
svakakve spodobe troše zrak na ovome svijetu
Sve na stranu, valjalo je ovoj spodobi napravit dijete. To je pravi heroj.
metak u celo i kraj price
Isto i njoj uraditi pa sta bude bilo je.
Bolesna
Ma nemojte tako, to su vam danas ove samostalne, uspjesne, samouvjerene zene koje znaju sve najbolje od svih...precisno i redovno je trebala bit mazena po lobanji
Kakva sebičnost. Jača od majčinstva. U kakvom svijetu živimo. Pored takve majke i bolje da je nema. Grehota reći. Manje bi se patila.
Nista monstruoznije nisam procitao u zivotu! Je li ovo moguce??? 😡😡😡
I šta kažu dijete ide materi.Pa ja da sam otac ovog malog meleka nahranio bih cuke s ovim otpadom
Die b-tch