Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to rat,nego ubijanje žena i djece...genocid i urbicid.
Nisu zabrinuti zbog agresije koju vrse nad Palestincima i genocidom koji traje, vec su zabrinuti zbog odnosa zapada prema njihovim genocidnim namjerama, hoce li ih podrzati u cinjenju genocida.
Za to oni nemaju problem! Podršku od Zapada sami obezbjede!
Nebitno sta je ...nijednom cifutu se nesmije vjerovati!!!!! NIKAD !!!!!! NEVER!!!!!!
Sta chifhutski cionisti rade ostatku svijeta je za nepovjerovat Ima ih saka jada a zahebavaju citav svijet
I cioniste ceka prokletstvo krvavih ruku i bogatstva kao sto sada pocinje dolaziti na naplatu koljacima sa nasih prostora. Tesko onome koga stigne kletva uplakanih majki i djece kojima su pobijeni najmiliji.
Zabrinuta. Ko fol.
I klix je na strani koljaca sefovi im ne daju da poprate malo jace genocid nad nama bratskim narodom zato nas ubijaju dodikom vucicem i drugim idiotima da nam isperu mozak skrecuci sa najveceg masakra koji se desava a mi ga uzivo pratimo i nista ne radimo
Palestinci imaju ubojite pracke i kamenje, zene i djecu nije lahko chifutima
pa normalno da je zabrinuta. rat je, nije piknik.
Nisu oni zabrinuti zbog dugatrajnog rata, vec zbog Egipta, Sisi se po mojim saznanjima (recimo pretpostavkama) sprema za ofanzivu. Svakog momenta moze izbiti sukob, a Egipcani su opasniji od Iranaca jer su NATO alijansa
Ma dje je moj lord "obavjestajac" , hahaha. Sisi ne smije sine prnuti, sravnili bi Kairo do temelja SAD i Izrael a saveznika nemaju.
merhametlli Hoces dam i tacan datum ofanzive Egipcana?
ko vjeruje u ankete
Mislili su da će biti gotovo za par dana. Nisu se nadali ovakvom otporu boraca ta slobodu Palestine. Cijena je preskupa ali su dugoročno gubitnici.
Prokletnici..
Nije njih briga za ove jadnike što kolju, oni se plaše za svoj fenseraj.
Mislite vecina doseljenika iz Njemacke,Poljske,Ukrajine i Rusije koji su oteli tudju zemlju i vrse genocid.