Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na istim temeljima su nastali i Amerika i Izrael. Samo što su prvi istrijebili Indijance, a Židovi trijebe Palestince. Ovaj došao da čuje izraelski plan, jer biti će onako kako Židov kaže. Židovi drže Ameriku, a ne obratno - to treba svako znati.
Govor novca.
Nevjerovatno Državni sekretar SAD je Drzavni sekretar, a pri tome nije i nemije biti značajno ko je on privato-Indijanac, katolik, protestant, budist, ... jevrej.,a nedaj Bože musliman ili "još" gore ateist. On je UVAŽENI Državni sekretar SAD!
Stigo na dogovor o istrebljenju i egzodusu Palestinaca,pa ameri u tome imaju ogromno iskustvo koje traje vec par stotina godina.
Skretanje sa teme radi gubitka proksi rata u Ukrajini.
Christopher Hitchens: “Svi znaju da ako želite okupirati ljude protiv njihove volje, ako želite biti guverner drugog naroda koji vas nije odabrao, završit ćete tako što ćete ih natjerati na užasnu okrutnost. Ne može postojati humana okupacija.”
Antony Blinken je Sefardskog porijekla.
cuj u jeku rata.....hehehe.....Ja novinara i ....
Nadam ze da ga Biden nije žrtvovao kao mamac za 3. Svjetski rat. Hamas je pun Principa.
ovaj se utripivo da je junak u filmovima.
Koliko ste ove godine planirali žrtvovati Palestinaca i Jevreja za svoje interese na Bliskom istoku? Nije valjda da ih nemate tamo nego to radite što volite Jevreje, a mrzite Arape i ostale muslimane u toj regiji od Afganistana do Libije?
ovako je zapad bio slozan kada su ovdje ubijali muslimane cak i gore nego u Gazi.
Svo zlo svijeta je od njih!!
Interes je najjača ljubav.
Antony Blinken ima sada isti rejting kao Sergej Lavrov, ništa više. Znači puno laži malo činjenica