Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelski mediji će pokazati kako vojnici siluju zatvorenicu u vojnoj bazi Sde Teiman, blizu granice sa Gazom.
U Švedskoj je objavljen video ali na ovom vašem klixu, ne.
Arapske zemlje koje su skidale rakete na Izrael nešta traže i savjetuju zapravo vaša želja je i njihova samo što su to puste želje vaše!! Nikada se to neće desiti! ta era je iza nas.
Jarane, drzava se dobija borbom a vi se seljakate 80 godina. Samo Arafat se borio konkretno a ti "masna tasna" i po bijelom svijetu. Nema drzave na guzove.
Arafat se borio pricom i nista nije napravio njegova je zaostavstina Abas. Od dogovora u Oslu je proslo 30 godina i nista od toga i sad je Hamas krenuo u oruzanu borbu. Oni su ti koji se bore konkretno.
Arapske zemlje neka jedu.......gdje su do sad bili.... Vise od 310 dana se vrsi genocid u Gazi
Malo sutra ili kako kazu englezi litel tu maro
Kakvu vlast imaju Palestinci na OKUPIRANOJ Zapadnoj obali? Imaju neku vlast a okupatori rade sta hoce i progone ih? Ako stvarno imaju vlast, imaju li zrno pameti, ikakve moci, policiju, nesto? Ne znam. Opet kazem ne znam, ali sve mi je ociglednije da su Palestinci ono... naivni, pogubljeni, napaceni, stalno potlaceni narod koji nije u stanju ujediniti se, srediti ni jedno selo i vladati njim. Prirodno osudjeni na nestanak.
Nisu razjedinjeni toliko koliko to izgleda na prvu da jesu dosad ih nebi ni bilo nestali bi ali u svakom zitu ima kukolja. Imaju i oni svog "babu" i njegove sljedbenike.
@Aderiror,jeste te ro rista kao sto je Begin bio ,isto a premijer Izraela..Nisam ni na cijoj strani
Ma kakva samouprava.. rade i na Zapadnoj obali sta hoce
Odlično su sačuvali Zapadnu Obalu baš
w w w.svt.(se) vidi/vijesti/strano/lakto-video-navodno-pokazuje-izraelske-vojnike-zlostavljanje-palestinskih-zarobljenika
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/lackt-video-uppges-visa-israeliska-soldaters-overgrepp-pa-palestinska-fangar
Palestinska samouprava je šampion u korupciji. Svake godine dobiju od EU skoro milijardu eura za neke "opštinare" i činovnike nešto malo policije za ukras.
Gledaj ovog covjeka Izraela. Nije ni bio na dzenazi vodje hamasa. Kada je umro Perez, bio mu na sahrani i plakao. Eto ko je ovaj..Tesko njemu...
Syo bi bio.na sahrani tero ri ste
Po kojoj mjeri je neko teror. Zar oni koji unistavaju djecu to nisu? Oni su anđeli, jel...
prije ce svih palestinaca nestati nego hamasa, dok civili ginu u genocidu, hamasove vodje uzivaju u razvratu u emiratima i diriguju
Ha ha ha Abbas da preuzme, NIKAD Kako ne shvaćaju da je ta era završena. Upravo politika ovih ih je dovela Palestince u Geto. To sada svi Palestinci shvaćaju.
Abas je nasljedio 4 milijarde dolara na racunu u Francuskoj od rahmetli Arafata. Pumpa ga EU s parama a nikad nije zapavo u Palestini.
Zamisli da Palestinci vjeruju Arapskim zemljama koje su obarale rakete koje su letjele prema Izraelu?
i z r a e l j e n a j v e c e z l o