Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman mogu Messiju na kahvu
Trojka je prevarila glasace i uspjesno do sada uradila slj: - povecali registraciju auta za 100 KM - 100 miliona KM vise svake godine RSu na raspodjeli PDVa, iz dzepa gradjana FBiH. - dali su Ministra financija Dodiku. - dali su UIO Dodiku. - ilegalno osiromasili gradjane FBiH za 100 miliona KM godisnje, dakle gradjani FBiH sada dodatno finansijski pomazu Dodika da radi protiv FBiH i drzave BiH. - omogucili snajperiste na entiteskoj liniji
radi konakovic ko singerica, samo nek nam je pasos malo jači, svaka čast
Super! A da li ministar vanjskih poslova može da pregovara sa Republikom Srpskom i sa 4 kantona sa hrvatskom većinom da Republika Srpska i ta 4 kantona sa hrvatskom većinom ukinu vize za građane Bosne i Hercegovine ?????????
Najjača zemlja po mom mišljenju. Ovo je dio gdje čovjek ne može iskreno komentarisat.. Uvijek će biti neko ko osuđuje. Bio i jedva čekam opet.
Dobra vijest, još Japan, to ste ko i Argentinu najavili 2015. godine.
Još da se zakon o doprinosima usvoji pa da poraste plaća, odmah idem u Buenos Aires...nako, na kafu samo malo .. bravo za tricu... Ne bi to moglo da nije Lagundžije... Hahaha
Bravo Konjakoviću, sad mpžemo u Argetinu bez veze, ovaaj vize 🙄
Ovo nije dobro...otice i ovo malo omladine...bolje vize zabraniti...
Svaka čast! Bio sam par puta u Brazilu i htio sam da idem za Argentinu ali zbog vize nisam mogao.
E sad ce nacisti nazad u domovinu Neko u kovcegu a neko ….
Gradjanima BiH nije jasno da je Argentina G20??? Samo njihov glavni grad je veci od pola Ex-Yu! Ali sta zatucani brdjanin 🤣
Imal tamo kakvog posla?!?
Naravno da ima,divni ljudi ..ne vide stranca ko vanzemaljca...nisu Amerika al bolje nego kod nas
Nećete da radite, eto u tom je problem. Da vam je što manje radit, a što više imati. E ne ide to tako, tako bi svi, ali ne ide to. Mora se radit, pa će se i standard povećat.
U ku.ac u Argentinu...nmg otići na kiseljak u Srebreniku nije bila plata...
Ukini Kosovu ako smiješ Dino, mani se latinoamerike.
Sada mogu Herrcegovci bez viza , traziti djedove naciste po Argentini.
U mnostvu losih, jedna stvarno pohvalna vijest. ...Vjerujem da je samo trebalo pitat' Argentince jel' moze bez vise, al' stvarno bez obzira na to kako je doslo do ukidanja vize, stvarno vijest za svaku pohvalu.