Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tu su vam Ameri trenutno imate vojne vjezbe snjima🤣
Evo Bosnjaci sta Vas čeka ako se budete u dali u EUFOR i NATO. Žalosno ali istinito.
@gooUser1685730983 To ti je Amerika,kad odluče da ne bude više RS neće je biti i ti se koprcaj koliko hoćeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće to kad ti CIA postavi predsjednika.
Poruka za sve one koji se oslanjaju na Rusiju... komšije bi mogle da mnogo nauče
Pa nije ni bilo vaše, ima ih još koji bi da nešto prisvoje..
A šta sada ima Amerika I Francuska sa Armenijom? Zar niste Putkovi haveri bili? Eto vam Rusija, Putin, Bjelorusija, Srbija i ostala (šatro) pravoslavna braća. Sada se traktorima vozikajte! Dobro ovo trebaju Srbi da prate. Daleko vam je Rusija!
Armenija je članica pakta OVKS zajedno sa Rusijom, Belarusijom, Kasachstanom, Kirgistanom und Tadschikistanom. Kako sad da očekuju od Francuza ili od SADa pomoć? Nema logike. Grujzija i Azerbajdžan nisu produžili čalnstvo u OVKSu.
Slab neki pakt sa Rusijom
Jadan neki narod - ne zna geografiju a ni da su Francuzi u Francuskoj. Divljake treba na obrazovanje pod hitno i upoznati ih sa globusom.
Jedan od najstarijih naroda na svijetu!!
Gdje je Russia da zastiti armence
Nisu oni sa zapadom nista potpisali da se međusobno pomažu ako ih neko napadne nego su to potpisali sa Rusijom, Kayarstanom itd... Tako da oni i ne očekuju da ih Francuzi pomažu, nego su to očekivali od Rusije. Ali Putin ih je i nabio kad su htjeli više demokratije i manje korupcije.
Armeni vrlo neiskusno vode politiju svoje domovine zato će nažalost do kraja stoljeća nestati kao država
Ameri ne vode rat za par dolara .
Bjeze,niko ih ne ubija i ne tjera,nije to Srebrenica a prijatelji su rusije
Ne kontaju ni ovi da je sve samo interes i da neciji zivoti vrijede naprosto manje. Kao kod nas kad se raja lozi da bi nam neko priskocio u pomoc da slucajno nedajboze rat krene opet. Heh...
Ovako ce i Vlahadija bjezati od otetog jednog dana aBd
Tako je kad sjedia na dvijecstoliceci ruskoj i zapadnoj, pa ti se izmaknu obje, ko naše komšije koje sjedecna tri stolice rusko-kinesko-zapadnoj
Sto se kurcite kad neznate da letite ko i nase komsije, umislili da su vagnerovci pa onda bjezite noge posrala vas guzica...jos im dan zalosti dali
Obratite se Rusima