Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što su se fašistička armenska gamad podigla. Možda se plaše osvete za zločine i protjerivanja koja su tu napravili prije 35 godina. Kako došlo, tako otišlo
Teritorija međunarodno priznata pripada Azerbaijau ili se integrisite ili kupi prnje za Armeniju. I racunajte da ste dobro prosli trebali su vam Azeri uzeti pola zemlje I drzati narednih 30 god kao sto ste vi drzali Karabah.
Armagedon i Apokalipsta se sprema...Zemlja će da pukne na pola
Cuj sta hoce, sprema im se genocid opet, to je sto nece.
Kakav genocid. Nema Armenija hljeba za sebe a ne da drži još ekstra teritorija. Trese ih demografska, ekonomska…. Svaka kriza ima tri decenije.
Izgleda da im nije stalo do mira. Hoće da ih ovi satru sa lica zemlje. Tri puta, veća zemlja, a sto puta jaci u naoružanju.
Jel ovi hoce prekid vatre ili ne?
Protest nakon prekida sukoba, ne kontam, jesuli oni za sukob ili protiv sukoba?
Napeto kao u hali 😂