Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
azeri ne trebaju pregovarati to je njihova teritorija,armen se trebaju povuci i miran karabah!
@edins2 jesu li ti turci oteli sjeverni kipar?
@gooUser1600955433 prvo to su price za mau djecu djecu jer da je tako australia bi trrebla vratiti zemlju aboriginima itd,drugo to je isti narod koji je dijelio teritoriju od kada su postali samo su jedni krscania drugi su primili islam i zato armen tvrde da je to njihova zemlja,nisu azeri tu spali sa neba niti su ih turci tu doveli da zive,ista je stvar i sa bosanskim muslimanma,originalan narod koji je primio islam,ali nisu turci!
Poslije Dejtona niko vise ne zeli primirje i diplomatske razgovore u svim ratovima sto su se desili jer ce radije svi izginut i vjecno ratovati nego praviti monstrum drzave. Pametni ljudi naucili se na tudjim (nasim) greskama.
Budale ratuju tamo, a još veće budale ovamo im drže strane.
Ahahahahahaha
Manje primirja vise oslobadjajte svoje zemlju od okupatora nema stajanja dok i posljednji Armenski vojnik ne napusti Azerberdzajnsku teritoriju . Puna podrska narodu Azerbedzajna u oslpbodjenu svoje drzave od Armenske vojske ...
ovo ko u nas predizborna obećanja, nista od primirja vec Treci put
Dva plemena zapucala ne mogu da se dogovore oko mede... Pri tome izgubi zivot jako mnogo nevinog naroda,unistise im se domovi,,i sa jedne i druge strane ,a oni zapeli oko mede !!!
Idioti ratuju
Ovaj sukob mi moze licit na los brak. Malo se muz i zena svadaju,pa se pomire izvede je na kafu. U kafici ona napne njusku,pa opet se posvadaju,dodu kuci pomire se ,pa za sat udare po teskoj artiljeriji,lete tanjiri,serpe solje,,pa se u ponoc izmire,u krevet legnu taman da pocnu opet se posvadaju.
Ovi sve vise lice na dva mentalno zaostala plemena. Malo zapucaju,malo se nesto ko dogovore sat do dva pa se opet posvadaju,,pa zapucaju,pa.opet par sata ko malo pricaju,pa opet zapucaju. Zali boze samo neduznog naroda djece,domova sa jedne i druge strane. Velike sile sa jednim i deugim upravljaju ko dijete sa igrackom.
@gooUser11041104 nisu to dva zaostala plemena nego su armeni iskoristili haos raspadom sovjetskog saveza i pobili i etnicki protjerali preko milion azera i sad azeri pokusavaju da vrate svoje,nema tu nkakvih plemena,nemoj izvrcati i minimizirati ozbiljan problem!
Znam rode...Sto se mire pa pucaju.. Nek zavrse stvar do kraja.. Ovako neduzni narod gine da bi na kraju ostalo opet sve isto..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)