Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PADAJU RUSKE KANTE OD MALOG ZVORNIKA DO KARABAHA
@ guzoprimac Rusija nije uz Armeniju. Tamo je soroševa proamerička vlada zato se Putin pravi kao da ga uopče ne zanimaju, dok ne zakmeče i otjeraju 2000 službenika tajnih službi na granici s Iranom.
@204TeslickaBrlgada SU 25 nemoze nikako u isti rang sa F 16. Taj avion ne moze probiti zvucni zid to je skolski avion. Nije ni cudo da su ga gadjali. Turska posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nažalost, moćnicima nikako ne odgovara mir u svijetu... Tužno da nedužan narod gine radi zamisli moćnika..
@studentRealnosti možda je do lokalnih, Kako znaš ?
Bosnjo najvise prica o miru, a najspremniji za rat mora biti. Pricate Bosnjaci o miru, a puna vam zemlja kostiju oceva, deda i pradeda koje nasli niste bruke jedne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi turci stvarno pogana marva, malo im bilo 500 god klanja silovanja haračenja po balkanu, jednostavno do srži pokvaren gen.
Pa sto ste ga dizali da vam ga obore.eee oni mogu napadati a njihov se avion nesmije oboriti te logike.
Jkl
Neko debelo plaća da Turska i Rusija zakuhaju Debelo, debelo plaća baš bi volio znati ko je to?
Promijenite naslov umjesto Armenija tvrdi.. prepravite u Armenija prdi !!!
Armeni su nešto slično kao Srbi. Propaganda ime je sve - i umišljeni da se čitav svijet vti oko njih. Čak i slične običaje imaju
Dvije stvari treba znati. Armenija nikad nebi napravili takav napad bez dozvole Putina. Ako on kaže zapucaj onda oni zapucaju, jer su 100% o Rusiji ovisni. I Tuskoj nebi nikad palo napamet letjeti iznad Armeniji i srušiti im još borbeni avion. To je kao kad bi Njemci letjeli iznad Izraela i napravili isto. Znači neće ništa ni Rusija niti Turska samostalno raditi. Ali će voditi rat prekok ovih u sukobu. Na kraju je ovo opet sukob između Erdoana i Putina.
Neće prokći dugo i Erdoan će zatražiti pomoć NATOa.
Pametnije bi nam bilo da naše švercovane granate iz Vogošće ( zato i ne daju pristup revizorima i inspekcijama ulazak u fabriku ) ne ubijaju ljude . Kada nam se rat vrati kao bumerang opet ćemo cviliti i jaukati . A političai trpaju pare i kupuju nekretnine po svijetu da imaju gdje pobjeći sa porodicama , a ti stoko na liniju - dobićeš ikar i fetu .
Turkish air force🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Naše borbene avione niko ne može oboriti jer su nevidljivi. ha ha ha
srbovanje na aparatima
Sta je tu cudno, zar ne rece turska da ce pomoci, eto pomoc stize, oni ce lagano pratit situaciju i uletit ponekad ako zapne gdje, pritim ce dozirat oruzjem azerbejdzan.
Nije smješno. Čini mi se da će Turska i Rusija (namjerno?🤔) da izazovu međusobni sukob a onda će Turska (planirano?) da traži pomoć od NATO.
@Hipokrit2 Turska može tražiti pomoć Bato-a samo u slučaju da bude napadnuta to bi bar trebao da znaš ako bistriš međunarodnu politiku
Kakvi glupani zive u BiH i komentarisu na kliksu. Okupatoraki podanici sjecate li se rata u BiH? Sjecate li se sta rat donoai sa sobom. Drkaju idioti na neki sruseni avion.
Mislim da je ludilo pravo vjerovati u kipove i slaviti kosti nekog ludjaka.Toliko o pameti pojedinih...