Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija ni samu sebe ne moze zastiti. Jedini narod koji voli rusiju su srbi a rusi bi bacili atomsku na srbiju u zamjenu da zapad prizna krim kao rusiju.
Velikuu sam napravilaaa greškuu što se uda za barabu tešku
Sta kaze Putin Dodiku mi necemo prijatelje ostaviti na cjedilu 🤣🤣
To je ta snazna Rusija koja bi ratovala s NATO :P
Ne znaš o čemu se radi uopšte. Rusija nije branila Jermeniju zato što im je predsjednik pro-zapadno nastrojen.
@PlaviPaket Cujes li ti sebe? Takvih izgovora mozes nastancati na toalet pepiru...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadan onaj kojeg Rus brani i Kinez hrani..
Tesko onom koga rusi i turci stite
Da Rusija ne napade Ukrajinu imala bi ugled, mislili bi da je sila, a i vjerovatno bi imali i Krim.. a ko se na Ruse oslanja... Mislim ima tamo mnogo super ljudi, ali politicki Rusi donose samo bijedu
ČITAJTE IZMEĐU REDOVA : Ide sa na to da otvore novi front ratovanja između Armenijie/Azerbejdžana. Rusija mora tu pomoć a to je još više resursa ili prebacivanje jednog dijela armije u Armeniju što bi Ukrajini olakšalo malo.
ljudi u komentarima su zrtve propagande uz klasicni jal i glupost. kaze, rusija ni sebe ne moze zastitit. da je to tako ru bi vec bila isparcelirana na 100 "neovisnih" banana republika. ovaj rat vodi se bas zato sto se rusija moze zastitit i upravo to radi. ove finte s "gori moskva/petrograd" su nize od najnizeg: ako ukri na frontu ne mogu nista, onda ajde da bacimo prasinu u oci s diverzijama jer je taj privid postojanja sanse garancija da ce ukr moci izvuci lovu. ali i to ne zadugo
Armenija je clanica nekog Ruskog NATO i opet Ruse zabolila k.... kada su Azeri krenuli jer su Azeri platili Rujama da zmire. Samo se blentavi mogu diviti Rusima i Rusiji kao nekoj sili i zastitnici.
Poraz NATOstanaca je toliko veliki i toliko sveobuhvatan da moraju biti sretni da Putin ne zaključi da bi bilo vrijeme da se konačno obračuna i završi jednom za sva sa Kindzalima na komande centre NATOstana . Količina uništenog zapadnog vojnog Hardware je nevjerojatna,. Ovo je genocidno slati mlade ljude u smrt bez podrške iz vazduha i skoro ne postojeće artiljerije. Rusi su probili linije i na sjeveru (naređena evakuacija Kupljenska) a i svuda oko Bahmuta
Ejs
Jest vidi kako je Ukrima dobro sa američkim sigurnosnim garancijama
Ide im solidno. Armenija nayeba za 20 dana a Ukrajina se brani evo preko godinu i pazi, gori i Moskva po malo a jos ce ;)
Dok se Servi i dalju oslanjaju na one koji im NIKADA nisu pomogli
Pušinjan, oni ne mogu sebe čuvati, kamo li da čuvaju tebe. U njih samo još vjeruju srbi, junaci kao i oni haha
Jednom rijecju prodao vas Putin…..
naslonit se na rusiju, je isto kao naslonit se na pijanog covjeka olesenog od vodke.
Kad će doći dan da duduk ovo izjavi
I Armeni dolaze pameti, samo Srbi ne.
netocno: rusi su vas inteligentno pustili niz rijeku onda kad ste se okrenuli "euroatlantizmu". ruska reakcija_ "ok a sad da vidimo sto ce za vas napravit vasi tzv partneri". naravno: nista. razlog: turska je strateski ekstremno bitna, a stoji iza azera. nije logicno da odaberu vas a ne njih. rusija je drzala status quo 30 god.