Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUP-ove TK, ZDK, KS, SBK i USK treba opremiti dronovima koje je Azerbejdžan koristio prošle godine. Odmah napraviti rezervne jedinice i poslati ih na obuku u Baku!
Na rat lože oni koji kažu da će napasti SIPA-u i ometati rad državnih organa. Šta Srbija ima, to nas ne zanima. Šumsku sutra može moj tetak s motokultivatorom ukinuti.
Sto baku kad su dronovi turski.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovi se opet igraju vatrom. Hoće ponovo Bajraktare iznad glava!
Bosnjo navija za Azere jer su muslimani 😂
Badingo , hahaha i Srbi su pobijedili na Kosovu polju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pravoslavna bagra
Dezinformacija!!!! Bilo je obrnuto, Azerbajdžan je prvi zapucao ali vi u KLIX-u navijate za muslimane pogotovo što ih štiti i naoružava Turska.
Da nije bilo obrnuto.
Prvo, primirje je prekršeno prije tri dana i nažalost mrtvih već ima. Tko ga je prekršio teško se može reći jer su informacije od tamo nikakve. Što se tiče ovih što pozivaju Bajraktare opet čisto za informaciju da je prekjučer jedan turski patosiran u sjevernoj Siriji. Od kako su ga Turci prodali Ukrajini, tako su se sad na istoku svi naložili da ga skinu i u zadnje vrijeme izgleda uspijevaju u tome.
Zasto Svjetska zajednica, UN i ostali ne reaguju ovdje i zasto mi mislimo da bi reagovali kod nas u slucaju rata?
Malo im bilo, treba kjafire naucit pameti!!
sad ce srbi navijat za armence pljuc
Sad ce ih Azeri opet satrat i bit ce opet kuknjave...
Podrska armencima, kolji azerske kozojebe!
ŠOKANTNO je koliko naši glup*ni iz Bosne vole nasilje/vojevanje/klanja itd. Čitaš komentare i pomisliš da si na serveru CS GO. MAJM*NI ovo su stvarni ljudi sa porodicama/snovima/mladost izgubljena... TAČNO je BALKAN naročito ovaj istočni i centralni dio PRAVAC U PSIHIJATRIJI.
Šta reći imali smo rat na našim prostorima,ovaj rat je barem brzo završio.
mogao bi bajraktar opet da radi :)
I poslije kad ih ovi nagrde pocnu kmecati, ko vlasi. Sa svetosavskom bagrom samo ostro
Opet ce dobiti po pichki i onda slaviti kao da su heroji. Cetnicka posla
Hoce da ih Azeri dokusure za 2 dana