Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Izrael sinoć pokrenuo napade na raketne lansere Hezbolaha u Libanu, a onda oni jutros odgovorili sa 340 projektila i pogodili: Mosadov centar u sred Telaviva, Vojni brod, vojne hangare onda je ovo poniženje kakvo nisu vidjeli od svoga nastanka.
Ni pripadnici Mossada ne znaju gdje je centar Mossada
Podržava li Asad borce otpora u svojoj zemlji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gadaffi, Sadam ,Bin Laden... sve legende su unistili
Zasto??? Nesto izmisle i to je to. Bas nam treba par nuklearki da nas resetuje
Zar ovaj ne bi trebao biti uhapsen i u zatvoru?
Ovo je veoma vazno jer je Sirija pogodna za propust vojnika i naoruzanja preko Sinaja u Palestinu
sirija je glasala za NE u vez rezolucije za srebrenicu kao i rusi eto ko vam je tz brat
znači mjerilo je rezolucija. A u Siriji imaš 3 vlade,
Za njega Obama Hilari Klinton Erduan Bin selman itd su rekli mira ici sa vlasti ali ostao....i evo sad vidimo zasto ga Dragi i Uzviseni Bog cuvao....da bi branio cast i ponos Palestina.
Za Bašara su mnogo su rekli mora da napusti vlast međutim za njihov INAT ostao in njegovi neprijatelji porazeni. SAD GB FR D TR Qatar KSA UAE itd.
Aferim
Pozdravlja šitski napad, a šuti kad suniti napadaju.
Prestanite koristiti ovu tehniku - Internet, PC-ove, laptope, servere, mobitele, i imat ćete neke borbene šanse protiv Izraela. Sve u suprotnom, oni unaprijed znaju. Kao i za ovaj komentar, haha.
PALESTINA JESTE PRIMJER stradanja, nepravde ali zašto onda glate protiv stradanja, rezolucije u SREBRENICI. OVA SIRIJA JE KLASIČNI PRIMJER KAKO SE INTERES STAVLJA ISPRED ISTINE I PRAVDE. Tako me nebi iznenadio sutra, da glasaju protiv Palestine, kratko dunjalučari.
alo dunjalučar, ne znaš u kakvom je stanju Sirija. Pogledaj koliko imaš različitih naroda tamo. I koliko vlada ima, 20 godina su u ratu. Šta misliš ko je dao izjavu za rezoluciju, jel neki taliban ili neko iz Amerike.
Evoga ova koji je umorio 500 000 svojih gradana
Nisi ih kod sebe podrzavao
prodajem maske sarajlijama popust
StašeU u šoku, omiljeni mezimac i posta mrski neprijatelj. Koji su to suncokreti.
Uitiga Jozo Issa ti... U ime svetog dua Ante, Gouspe i G(n)ojka Ameeeeee bleeee en
MQ-9 Reaper te prati pa ti vidi.
Zapad je prije mario oko toga sta ce ovi ili oni rec a sad kako je macka ispala iz vrece nije ih crnjak uputiti u jednom smjeru posiljku tesku 50kg-2000kg ovisno o lokaciji.
A iznad tvog repera je Gospodar koji sve prati pa TI vidi