Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta uradiše jedinom pravedniku na planeti ! U vatri gorili !
@Tocka. Ono što se radi Assangu je dokaz da postoji agresivna elita na globalnoj razini koja tlači i mrači svuda i svakome ko im stane na put.
@Tocka. Čim su britanci umješani, to ti je samica i deprivacija od svijeta kao u srednjem vijeku. što ti reče - U VATRI IZGORILI DABOGDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nagazio, što bi naš narod rek’o.
kao u filmu jbg, prvo ga prozivali teoretičarima zavjere e kad je objavio tajne dokumente svjetskih sila poceo je kraj njegovog zivota :/ isto sad prozivaju sve koji smatraju da je korona laz
Ma i on je fora
Nije teška robija, teški su robijaši!
pa nek poprica i vidi sta hoce
Napraviše čovjeka ludim kad je počeo da razotkriva svjetske manijake što prave razna sranja po planeti
ne pricinjava se to njemu, nego oni zele da svijet misli da mu se pricinjava. Sve je to namjesteno!
dokaz da se se ne mozes boriti sa aligatorima nazalost
Ovaj vise partnerica skontao iz zatvora neg ja sa slobode. Prvo Pamelica, sad neka nova, svaka cast
Ovo mucenje kroz koje prolazi covek je mnogo gore nego da su ga odmah skinuli. Ovako bi i Snowden, nego covek na vreme pobegao u Rusiju.
Pravi se lud
Cudi me da Assange nije ocekivao posljedice i bio svjestan da sa USA nema zaje... pa nije to Norveska, ili Australija. Snowden je imao srece pa dobio azil u Rusiji. Jednostavno, u neke stvari ne treba dirati ili ako vec hoces da ispadnes ''heroj'' trebas znati da mozes i izgubiti zivot zbog toga.
To je americka demokratija rade sta hoce
Nebeska Nepravda ... Covjeka na pravdi boga ZATVORILI i vucaju po zatvorima toliko godina...Jos mu pakovali i silovanje u Svedskoj...Bruka od demokratije i demokratskih prnicipa.
Ovaj ce na kraju da se razbije od plafon. Pokusaj vjesanja posao po zlu .
Cuje glasove zato sto nije sam u zatvoru