Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo ozbiljna poruka, ona koja porucuje da svijet nece prihvatiti stalne smrti civila, onda ja ne znam znacenje rijeci "ozbiljno". Ovo je isto kao kad mnoge majke svojim mezimcima koji prave haos onako vise reda radi kazu: "Nemoj, sine" i onda okrenu glavu na drugu stranu dok mezimci i dalje prave haos.
A šta bi sa referendumom vezanim za Aboriđine?
Pa sto ste bili "suzdrzani" kad se glasalo za hitno humanitarno primirje u Pojasu Gaze nedavno, jel p*chke??
Prije ce se zapad probuditi nego arapski lideri. Provjerite koliko muslimanskih i arapskih drzava je potpisalo izjavu drzavi Kini da nema genocida nad Ujgurima... eto cisto da prozatucani bosnjO zna da sirotinja nema druga ni brace.
Nedavno su na referendumu australci glasali protiv toga da aboridžini budu ravnopravni sa njima, druga klasa kažu.
Ovde niko ne zna koliko je preko 8000 poginulih jeste vi ludi , samo nešto šaljete poruke pričate gluposti a dok vi to radite još na stotine bude ubijeno od strane zločinaca Izraela