Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kod nas da uvedu broj auta u BiH na cesti bi bio na nivou 80-tih.
Ovi zakoni se zovu diktatura.
Treba nama austrougarska opet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukoliko mogu da prenesem misao iz kluba intelektualaca iz Kalesije: Vozi lola, parti ga patrola.
Demokratska kazna
Ne razumjem gramstiku teksta. Mogu pretpostaviti sta zele reci
Ponovit cu se opet. Kao i sa cigaretama. Ako je za nase dobro a ne za vase budzete, samo donesete propis kojim je zabranjeno proizvoditi cigarete, kao i auta sa brzinom kretanja vecom od 90 km/h, i vec je 80% problema rijeseno. Ah, da! Zaboravih. Onda manje milijarde u budzetu.
Kako doci do Austrije? Kojim parama?
Austrijanci su generalno govnjivog mentaliteta. Međusobno se pojedinačne regije ne podnose... a da ne pričam o strancima.
Mamu li vam , najbolje iskljucit auta , al obavezno i slepere i hitnu i traktore sve. , pa izgasite mobitele mame vam ga nabijem
Ima se i tebi šta nabiti!
Najbolje je ne posjedovati automobil
Austrija se ugledala na BiH oduzimanje vozila ali u BiH zbog kazni hahaha Neka pametna ideja svaki dan ljudi ginu velika brzina, alkohol droga. Država je pomogla vozaču pomogla je drugim učesnicima u saobraćaju i pomogla je pješacima.
hahahahahaha joj kazne
u Bosni zakoni vaze za sirotinju do 5.000 primanja za ove buzdovane s parama zakona nema jel to skonto Haso i Mujo do sad?
Ja bih uveo kao braća tallibani patrole na rolama i deve i konje
Mi godinama imamo problem bahatih vozaca, a da nismo bili u stanju donijeti ovakvu odluku. Tuzno i zalosno! Pa nije atomska fizika donijeti ovakvu odluku.